Canlı yayında akılalmaz skandal! Daha sonra ağlayarak özür diledi

ABD'de yerel bir televizyon kanalında yayınlanan haber bülteninde, siyahi sunucu arkadaşını ekrandaki gorile benzeten kadın sunucu, aldığı tepkiler sonrası ağlayarak özür diledi.

Canlı yayında akılalmaz skandal! Daha sonra ağlayarak özür diledi
Canlı yayında akılalmaz skandal! Daha sonra ağlayarak özür diledi
GİRİŞ 28.08.2019 12:42 GÜNCELLEME 28.08.2019 14:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Oklohoma'da yayın yapan Koco TV'de canlı olarak yayınlanan haber programında, Alex Hausden isimli kadın sunucu, hayvanat bahçesine dair yayınlanan bir haber sırasında ekrana gelen gorili, yanındaki siyahi sunucu arkadaşı Jason Hackett'a benzetti. Kadın sunucu, "Sanki sana benziyor, evet aslında benziyor" diye yorum yapınca seyirciler bu ırkçı yoruma büyük tepki gösterdi. Kadın sunucu, daha sonra çıktığı yayında ağlayarak meslektaşından ve tüm izleyicilerden özür diledi.

Gorile benzettiği arkadaşı Jason Hackett ile beraber yayına çıkan Alex Hausden, bu espriyi bilerek yapmadığını ve çok üzgün olduğunu söyledi. Özrü kabul eden Jason Hackett ise lisanın ve kültürel farkındalığın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • murat bakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tipik Batı ahlakı.Doğulular az gelişmiş, afrikalılar maymun, yerliler yabani.Hepsi küçüklükten itibaren böyle yetişiyorlar.Türkleri sevmemelrinin altında yatan ana nedende bu zaten bizi alt ırk olarak görmeleri.
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    genlerinde hala ırkçılık var. sayahi genç de hemencecik affediyor senin şahsında bütün siyahileri aşağıladı. bütün siyahilerden özür dilemelidir
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler gizlenemez derviş meselesi
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Benzettiği canlıya kadın sunucu daha çok benzemiyor mu?
    Cevapla
  • Ereno 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet az birazcık benziyor sanki böyle yandan bakınca, Ama O bir İnsan Aman Tanrım !!! Nasıl Oluyor da , Canlı Yayında bir İnsan böylesi Rencide Küçük dürücü açıklama yapabilir... Ben Olsam Kesinlikle AF etmezdim ..... Çok Ayıpp Çok !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!