ABD'den Rusya'ya "Silahsızlanma müzakerelerine Çin de katılsın" teklifi

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'un telefonda görüşmesi yaparak ABD ve Rusya arasındaki silahsızlanma müzakerelerini ele aldıkları belirtildi.

ABD'den Rusya'ya "Silahsızlanma müzakerelerine Çin de katılsın" teklifi
ABD'den Rusya'ya "Silahsızlanma müzakerelerine Çin de katılsın" teklifi
GİRİŞ 18.04.2020 01:07 GÜNCELLEME 18.04.2020 01:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Pompeo ve Lavrov'un görüşmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Pompeo'nun nükleer silahsızlanma müzakerelerine Çin'in de katılması gerektiğine vurgu yaptığı belirtilen açıklamada, Bakan Pompeo'nun "İleride yapılacak silahsızlanma müzakereleri, Başkan Donald Trump'ın vizyonu doğrultusunda Rusya ve Çin'in de katıldığı üçlü şekilde yapılmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca ABD ve Rusya arasındaki ikili Stratejik Güvenlik Diyaloğu kapsamında Kovid-19 salgınının, Rusya'da tutuklu bulunan ABD vatandaşlarının ve bölgesel meselelerin görüşüldüğü belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Okur32 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ile Rusya kapışırken Çin kendini unutturup her türlü teknolojinin sahibi oldu. Bir biyolojik silah teknolojisi eksikti, o da oldu. Buna birileri dur demeli! Yoksa bir gün insanlığın sonunu getirecekler.
    Cevapla
  • umran 4 yıl önce Şikayet Et
    Sac ayağını tamamlıyorlar şeytan üçgeninde.Allah c.c müslümanları şerlerinden korusun.Çin de böylece bir virüs sebebiyle çeteye katılmış oldu.Ne yapsak bizlerde daha üstün bir virüs mü üretsek??? oksa nüükleerin üstünde başka bir teknoloji ile mi ortaya çıksak? Ha gayret gençler.....
    Cevapla
  • Onur yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    O sacın ayakları çürük. Hepsi kırılacak inşallah Er ya da geç Ümidimiz var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık