Çin ile ilgili çarpıcı açıklama: Bunu duymak inanılmaz, hayranlık duyuyorum

Dünya Sağlık Örgütü'nden Dr. Maria van Kerkhove, Wuhan'da yeni tip koronavirüs vakaları görülmemesiyle ilgili, "Bunu duymak inanılmaz. Gösterilen çabalara hayranlık duyuyorum" dedi.

Çin ile ilgili çarpıcı açıklama: Bunu duymak inanılmaz, hayranlık duyuyorum
Çin ile ilgili çarpıcı açıklama: Bunu duymak inanılmaz, hayranlık duyuyorum
GİRİŞ 02.05.2020 11:40 GÜNCELLEME 02.05.2020 11:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüsün Çin'de ilk kez ortaya çıktığı Wuhan kentiyle ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) çarpıcı bir açıklama geldi.

DSÖ'den Dr. Maria van Kerkhove, Wuhan yönetimini tebrik ederken, "Salgının ilk döneminde en sert şekilde darbe alan Wuhan'da durumu ağır ya da yeni vaka olmadığını duymak inanılmaz bir haber. Usanmadan ve yorulmadan gösterilen çabalara hayranlık duyuyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.

Acil durum kurallarına uyarak evde kalanlar da teşekkür eden Kerkhove, "Elinizden geleni yaptığınız için size şapka çıkarıyoruz" ifadelerini kullandı.

DSÖ Genel Direktörü ve Dr. Maria van Kerkhove....

77 BİN KİŞİ İYİLEŞTİ

Wuhan şehri, Kovid-19 ilk kez tespit edildikten sonra Ocak ayında giriş ve çıkışlara kapatılarak karantina altına alınmıştı. Şehirdeki sıkı önlemler Nisan ayında kaldırılmıştı.

Worldometers'ın verilerine göre 82 bin 875 vaka görülen Çin'de 77 bin kişi sağlığına kavuştu, 4 bin 633 hasta ise hayatını kaybetti.

YORUMLAR 11
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Çine bu salgını yaptıran bunlar zaten. Çin in umrunda mı insanlar ölmüş.Şimdi de Çin in sırtını sıvazlıyorlar.Dünyayı yönetenlerin yeni mekanı yeni kuklası çin.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    ÇÜNKİ Çin devleti halkının çiplenmesine izin verdi Ayrıca,Salgına mücadele ettikleri de yok Sizin kime nereye hizmet ettiğinizi de biliyoruz,kameralara oynamayın Şuanda çini korumaya aldığınız da orta da zaten ALLAH CC,SİZİN BÜTÜÜÜÜN OYUNLARINIZI BOZSUN İNŞAALLAH AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    satilmişlar... sonrada insanlar modern tibba neden güvenmiyor...yok piyasa alternatif tipcilardan gecilmiyor vs vs...trup çok hakli DSÖ denilen teşkilat şu an çini aklama ajansi gibi çalişiyor...dünya kan ağlarken bu haysiyetsiz bilim insanlari çini övüyor...işte abd tarafindan 2018 de çekilmiş wuhan viroloji laboratuvarinda yarasalar ustunde çalisildigini gosteren foto lar...
    Cevapla
  • salim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin cezanızı versin ne dolaplar döndürüyorsunuz Allah bilir. Rabbim sizi kahretsin, Çini de kahretsin. Dünyanın başına bela oldunuz.
    Cevapla
  • EBY 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyete tükürüyorum. ALLAH sizden dünyayı kurtarsın. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler