Yunanistan'dan çok çarpıcı Erdoğan itirafı

Ülkesinin her türlü kötü senaryoya hazır olduğunu belirten Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hidrokarbon araştırma sahalarıyla ilgili açıklamalarının arkasını getirme imkanı olduğunu belirtti.

Yunanistan'dan çok çarpıcı Erdoğan itirafı
Yunanistan'dan çok çarpıcı Erdoğan itirafı
GİRİŞ 09.06.2020 14:38 GÜNCELLEME 09.06.2020 14:38
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, Open televizyonunda yaptığı açıklamada Yunanistan'ın her türlü kötü senaryoya hazırlıklı olduğunu ifade etti. Stefanis, "Gidişata yönelik en kötü senaryo üzerinden plan yapılıyor. Bunu yapıyoruz. En kötü senaryo dahilinde geliştirdiğimiz çeşitli olasılıkları göz önünde bulunduruyoruz. Harekat hazırlık durumumuzu artırmak için en basit seviyeden başlıyoruz ve bu doğrultuda hareket ediyoruz" dedi.

 

Yunanistan'ın tahrik olmaması, itidal ve sakinliğini koruması gerektiğini belirten Stefanis, "Kendi gücünüzden emin olduğunuz zaman olanları sakin bir şekilde gözlemlersiniz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hidrokarbon sondaj sahalarıyla ilgili yeni açıklamalarına değinen Stefanis, "Erdoğan'ın açıklamalarını dinliyor ve analiz ediyoruz. İstediklerini gerçekleştirmesi için elinde bulunan imkanları inceliyoruz. Söylediklerinin ve isteklerinin arkasını getirme imkanı olup olmadığını değerlendiriyoruz. Evet var da. Türkiye'nin birçok imkanı var, ancak biz de büyük kolaylıkla elimizdeki imkanları geliştirebiliriz" dedi.

 
YORUMLAR 31
  • balikesirli 3 yıl önce Şikayet Et
    aclikdan nefesleri kokuyor kaldiki bizle ugrasacaklar ...bunlar iyi korkmus
    Cevapla
  • İrfan ekiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötu komsu adami mal sahibi yapr demis.bize dokunmayin bizde boyle bir 100 yil daha avrupanin etegini tutariz canagindaki yali yeriz demis ...adam resmen reisten mehamet dilenmis...
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 3 yıl önce Şikayet Et
    abuk sabuk konuşuyor anla anlayabilirsen el ayak baya bir titremiş
    Cevapla
  • soner 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir hristiyan bence bir ibadethanenin müze olarak kullanılmasındansa tek bir Allaha ibadet edilen cami olarak kullanılmasını yegler.
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir şovalye sineğe kılıç çekmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı