Ermeni rahipleri cephede dua etti askerlere 'kutsal su' içirdi

İşgal altındaki topraklara yönelik başlatılan operasyonda "kan dökme çağrısı" yaparak tehditlerde bulunan Ermeni rahipler yeniden devreye gitti. Cepheyi ziyaret eden din adamları, Ermeni askerlere "kutsal su" içirdi, dua etti. Bunun yanı sıra Azerbaycan'a karşı yine nefret söylemleri içeren ifadeler kullandılar.

Ermeni rahipleri cephede dua etti askerlere 'kutsal su' içirdi
Ermeni rahipleri cephede dua etti askerlere 'kutsal su' içirdi
GİRİŞ 28.10.2020 15:39 GÜNCELLEME 28.10.2020 15:52
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Savaş cephesinde ağır kayıplar veren Ermenistan, çareyi rahipleri yeniden sahaya sürmekte buldu. Savaşın başladığı ilk günlerde cephede silahlarla poz veren Ermeni rahipler, bu sefer de Ermeni askerlerini kutsadı, kutsal su içirip dua etti.

 

 

KUTSAL SU İÇİRDİLER

Ermenistanlı din adamları, cepheye giderek, sivillere acımasızca saldırılar düzenleyen askerlere "kutsal" su içirdiler. Askerlere dualar ederek kutsayan rahipler,yine nefret dilini eksik etmedi.

 

 

DAHA ÇOK KAN DÖMKE ÇAĞRISI

Sivillere saldırılar düzenleyen Ermenistan ordusuna "daha çok kan dökme" çağrısı yapan din adamları nefret dillerini burada da sürdürdüler.

Cephede görülen Ermenistanlı rahip ve din adamlarının yüzlerce fotoğraf ve videosu Ermenistanlı hesaplardan da paylaşılıyor. Azerbaycanlı kaynaklar Ermenistanlı din adamlarının barıştan çok savaş çağrısı yaptığını öne sürüyor.

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmaların başlamasından bu yana çok sayıda rahibin Ermenistan cephesine yaptığı ziyaretler tepki çekiyor. Azerbaycanlı kaynakları Ermenistan'dan din adamlarının barıştan çok savaş çağrısı yaptığını öne sürüyor. Ermeni kiliselerinin de yeni toprakların işgaline yönelik çağrılarda bulunduğu ifade ediliyor.

TÜFEKLİ RAHİPLER CEPHEDE

Ermenistan cephesini ziyaret eden rahipler daha önce de savaş sahasına çıkmışlardı. Savaşın ilk günlerinde de Karabağ'a gelen din adamları, burada poz vermişlerdi.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan Ermenistan, dağlık bir bölgede elinde tüfek ve boynunda haç bulunan bir rahibin fotoğrafıyla 'inanç ve güç' sözlerini kullanarak Azerbaycan'a sözde gözdağı vermeye çalışmıştı.

YORUMLAR 75
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim azerbaycan müslüman kardeşlerimizin yanında olsun inşallah kahrolsun ermenistan yaşasın azerbaycan ve türkiye milleti
    Cevapla
  • Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurşun adres sormaz gavuroğlu gavur!
    Cevapla
  • Tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    Sihalara kutsal su işlemiyormuş papazcıklar, boşuna tırmalanmayın...
    Cevapla
  • Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kâfirler için yaşasın cehennem ateşiniz bol olsun
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurt uyandı,çakallar kaçacak delik arayın
    Cevapla
  • drwho 3 yıl önce Şikayet Et
    Laiklik elden gidiyor.chp aym ye başvur hemen
    Cevapla
  • Deli İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"