Hamas: Direniş her türlü İsrail saldırısına hazırdır

Gazze Şeridi'ndeki Hamas Hareketi, direnişin halkı korumaya hazır olduğunu ve işgal güçlerinin hesaplarını tersine çevireceğini duyurdu.

Hamas: Direniş her türlü İsrail saldırısına hazırdır
Hamas: Direniş her türlü İsrail saldırısına hazırdır
GİRİŞ 28.01.2021 01:57 GÜNCELLEME 28.01.2021 02:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hamas Hareketi Sözcüsü Hazim Kasım, İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin Gazze ve Lübnan'da sivilleri bombalama tehditlerine karşılık basına yaptığı açıklamada, "Direniş her türlü İsrail saldırısına hazırdır." dedi.

Kochavi'nin açıklamalarının haydutluk ve kavga mantığını bütün çıplaklığıyla yansıttığını söyleyen Kasım, İsrail Genelkurmay Başkanı'nın açıklamalarının yeni olmadığını, bu düşmanın tüm savaş ve çatışmalarda Arap halklarına karşı katliamları defalarca tekrarladığını vurguladı. 

Kasım, direniş olarak Filistin halkını korumaya hazır olduklarını, işgal güçlerinin hesaplarını ters yüz edeceklerini ve tüm bunların bedelini ödeteceklerini belirtti. 

Kochavi, salı günü Ulusal Güvenlik Çalışmaları Enstitüsünün her yıl düzenlediği uluslararası konferansta yaptığı konuşmada, sivil yerleşim alanları dahi olsa Lübnan ve Gazze Şeridi'ndeki hedefleri vurabileceklerini açıklamıştı. 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Muhittin Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    TC neden hama si koruyor anlamak mümkün deyil Hamas iran suriye yanlisi bir örgüt Suriyede askerlerimize silah la ates eden kisilerdir.Orta doguda terörü körükleyen lerdir.iran la suriye beyrut yemen de aktif durumdalae.
    Cevapla
  • firat 3 yıl önce Şikayet Et
    yoo hamas sadece filistinde, yanliş biliyorsun.
    Cevapla
  • hasan kolsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardimciniz olsun Insaallah...
    Cevapla
  • Yurtsever 3 yıl önce Şikayet Et
    İt soyu İsrail köpekleri.Ancak güçsüzlere gücünüz yeter.Allah size öyle bir azap verecek ki arkasına saklanmaya ağaç bile bulamayacaksınız.
    Cevapla
  • zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    direnise devam hamas a selam ALLAH yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto