Çin Büyükelçiliği'nden çok konuşulacak ABD ve İsrail paylaşımı!

Çin'in Tokyo Büyükelçiliği, sosyal medya hesabından ABD'yi "Müslüman ülkelerin kapısına ölüm götüren" şeklinde tasvir eden bir paylaşımda bulundu.

Çin Büyükelçiliği'nden çok konuşulacak ABD ve İsrail paylaşımı!
Çin Büyükelçiliği'nden çok konuşulacak ABD ve İsrail paylaşımı!
GİRİŞ 02.05.2021 10:41 GÜNCELLEME 02.05.2021 10:45
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

Üstünde Japonca "ABD 'demokrasi' getirince, bunlar meydana geliyor" ifadesinin yer aldığı görsel, gelen tepkilerin ardından kaldırıldı.

Çin'in Tokyo Büyükelçiliği, Twitter hesabından, tırpanında İsrail bayrağı taşıyan, ABD bayrağına kuşanmış ölüm meleğinin Müslüman ülkelere uğradığı bir çizim yayımlandı.

"ABD 'DEMOKRASİ' GETİRİNCE BUNLAR MEYDANA GELİYOR"

Çizimde, kapıları açılan Irak, Libya ve Suriye'den kan sızdığı ve ölüm meleğinin şu an Mısır'ın kapısını çaldığı tasvir edildi.

Tasvirin üstünde ise Japonca "ABD 'demokrasi' getirince, bunlar meydana geliyor" ifadesi yer aldı.

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIM KALDIRILDI

Büyükelçilik, Twitter kullanıcılarının "Bu bir büyükelçiliğin işi midir?", "Resimden ürperdim." gibi eleştirel yorumları sonrası paylaşımını geri çekti.

ABD'nin Tokyo Büyükelçiliği ise, Twitter paylaşımında, "Tiksindirici paylaşıma tepki veren Japon dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kökleri ortak değerlere dayanan ABD-Japonya ittifakının bir diğer örneği" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 168
  • Recepali 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla çok doğruda yalnız seninde onlardan aşağı kalır yanın yok yani çin
    Cevapla
  • yusufcuk 3 yıl önce Şikayet Et
    kör köre dermişkiş '' kör közüne''
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarın tüm basın medya bu haberi manşet yapmalı. İnternetten silinince unutulacak mı sanıyorlar? Ebu Greyb, Guantolamo daha yeni ve hafızalarda. Dünyada en büyük terörist ülke Amerika. İsrail de terörist ve USA nın gücünü terörist faaliyetlerde, katliam faaliyetlerinde kalkan olarak onu kullanıyor. USA da yargıçlar, siyasetçiler medya vs. vs. demokrasi insan desin dursun. Hem ülkesinde siyah katliamları,dünyadada maalesef Müslüman katliamları devam ediyor. Çekil USA İslam aleminden.Git ülkende, Çin de, Japonya da veya Avrupa da katliam yap. Sana yakışır.Geçmişin geleceğinin resmi
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Kökleri ortak değerlere dayanan ülkeymiş :) bu japonlara 2 tane atom bombası atan ülke hangi ülkeydi unuttum yaa biri hatırlatsın
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ama kendileri de benzer zulmü Doğu Türkistan da yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'