Hayvanat bahçesindeki 13 goril Covid-19’a yakalandı

ABD'de bir hayvanat bahçesinde 13 gorilin korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Hayvanat bahçesindeki 13 goril Covid-19’a yakalandı
Hayvanat bahçesindeki 13 goril Covid-19’a yakalandı
GİRİŞ 12.09.2021 00:38 GÜNCELLEME 12.09.2021 00:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Georgia eyaletinde yer alan Atlanta’daki hayvanat bahçesinde 13 gorilin korona virüse (Covid-19) yakalandığı bildirildi.

Koronaya yakalanan goriller arasında hayvanat bahçesinin en yaşlı erkek gorili olan 60 yaşındaki Ozzie adlı gorilin de yer aldığı belirtildi. Atlanta Hayvanat Bahçesi yetkilileri, gorillerin öksürdüğünü, burunlarının aktığını ve iştahlarının azaldığını ifade etti. Yetkililer, komplikasyon riski bulunan gorillerin monoklonal antikorlarla tedavi edildiğini söyledi. Çalışanların aşılarının tam olduğunu ve koruyucu ekipman giydiklerini aktaran yetkililer, gorillere virüsü belirti göstermeyen bir çalışanın bulaştırdığını düşündüklerini belirtti. Iowa'daki Ulusal Veterinerlik Hizmetleri Laboratuvarı'ndan onay beklendiği ifade edildi.

YORUMLAR 2
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Buna rağmen aşı olmak istemiyorlarmış
    Cevapla
  • Müsafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılı olanda bulaştırabiliyormuş bilim kurulu üyese tv de söyledi bilinmez belkide aşılı olan bir çalışan bulaştırdı. Aslında aşılılar ve aşısızlar haftada 1 test olması lazım. Hatta bunlar içinden sadece septom gösterenler olması lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı