Macron'dan Yunanistan'a skandal 'Osmanlı' göndermesi!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yunanistan'ın, Osmanlı İmparatorluğu'na karşı mücadele ederek Avrupa'nın kalbinde yer alan ülke haline geldiğini iddia etti. Macron, "Yunanistan bizi biz yapan medeniyetin beşiğidir" ifadesini kullandı.

Macron'dan Yunanistan'a skandal 'Osmanlı' göndermesi!
Macron'dan Yunanistan'a skandal 'Osmanlı' göndermesi!
GİRİŞ 28.09.2021 02:14 GÜNCELLEME 28.09.2021 02:17
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Macron, Paris'te bulunan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Louvre Müzesindeki "Paris-Atina: Modern Yunanistan'ın doğuşu" adlı sergiyi ziyaret etti.

MACRON'DAN YUNANİSTAN'A "OSMANLI İLE MÜCADELE" GÜZELLEMESİ!

AA'nın haberine göre; burada konuşma yapan Macron, Yunanistan'ın "devlet-ulus" olmadan önce bir medeniyet olduğunu, bu nedenle Fransa'nın bu ülkeyi desteklediğini belirterek, "Yunanistan bizi biz yapan medeniyetin beşiğidir." ifadesini kullandı.

Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'na karşı mücadele ederek Avrupa'nın kalbinde yer alan ülke haline geldiğini öne süren Macron, bunun Avrupa'nın tarihinde ilk olduğunu ve Avrupa için çok şey ifade ettiğini dile getirdi.

Öte yandan Fransız basınındaki haberlerde, Miçotakis'in Paris'e ziyaretinde Fransa ile Yunanistan'ın arasında savunma alanında birkaç milyon avroluk yeni bir anlaşma sağlanabileceği belirtildi.

YORUMLAR 45
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Buyurun mu makron gitmeden miçoyu dahada doldurup pofpoflayarak Turkiyeye saldırırsa hiç şasmayın.
    Cevapla
  • Han 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman 100 yılda bir gelen fırsat elimize geçer. Adalarımızı geri alırız. Geçen yüzyıl bizim beceriksiz siyasetçilerimiz gelen teklifi kabul etmeyerek Adaları gavur yunana verdiler.
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan dan fazla bir şey beklenmez. ancak önüne çıkar. bence Türkiye çok sabırlı ama İngiliz taa Arjantin'e gidip küçük bir ada için arjantinle savaş yaptı. biz ise yunanistanla didişip duruyoruz.vur kardeşim önüne çıkan kim olursa olsun. amaç belli korkut sindir.iş yapmasın.
    Cevapla
  • Öteki 2 yıl önce Şikayet Et
    makaron. osmanlı küllerinden yeniden doğuyor. yerli osmanlı düşmanları bertaraf edilince sıra size de gelecek. ebeleriniz osmanlıya yalvararak merhamet dilendiklerini unutma. tarih tekerrür edecektir
    Cevapla
  • Ahmet.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ver gazı sat silahı..! Aptal Yunanlı Fransa'nın oyununa gelip, kendi kaynaklarını Fransa'nın menfaatlerine heba ediyor. Olan zavallı Yunan halkına olacak..
    Cevapla
  • Kayan yildiz 2 yıl önce Şikayet Et
    yunanFistan yüzlerce yildir cevre ülkelerin her türlü kültürlerini calip kendine mal eden bu ahlaksizliginida hala devam ettiren kültür hirsizi millettir..firlamanfa ise zaten gecmi$i kültürü barbar´lik katliamlar ile dolu olan medeniyetsiz ahlaksizligi her türlüsünü dünyaya yayan hep ama hep ba$ka ülkelerin her konuda destecisi yalakasi olan degersiz millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'