Erdoğan ve Bahçeli'nin poz verdiği harita zorlarına gitti: Bu kare çok kışkırtıcı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'deki görüşmesinde "Türk Dünyası" haritasıyla poz vermesi, Yunan basını tarafından "kışkırtıcı" olarak bulundu.

Erdoğan ve Bahçeli'nin poz verdiği harita zorlarına gitti: Bu kare çok kışkırtıcı
Erdoğan ve Bahçeli'nin poz verdiği harita zorlarına gitti: Bu kare çok kışkırtıcı
GİRİŞ 19.11.2021 09:23 GÜNCELLEME 19.11.2021 15:36
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile, geçtiğimiz gün Beştepe'de bir araya geldi.

İkili görüşmesinde, siyasi ve ekonomik meseleleri ele aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli, Türk Dünyası Haritası ile poz verdiErdoğan ve Bahçeli, Türk Dünyası Haritası ile poz verdi

Basına kapalı gerçekleşen görüşme ve yaklaşık 45 dakika süren toplantıda Bahçeli, üzerinde çalıştığı ve özel olarak tasarlayıp çizdirdiği "Türk Dünyası Haritası"nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti. 

İki liderin görüşmesine damga vuran fotoğraf, Yunan basınını rahatsız etti.

Yunan Greek City Times adlı haber sitesi, harita ile verilen pozu "kışkırtıcı" olarak tanımlarken, "Erdoğan, Trakya ve Kıbrıs'ı da içeren kışkırtıcı bir 'Türk dünyası' haritasına sahip" yorumunu yaptı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 54
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    bu harita son derece eksik. kazan ilimiz, bulgar devletinin tamamı burada yok.macarlar yok. oysa doğu avrupa tamamen Türk. ikincisi sibiryanın tamamı sibir hanlığınındır. bunlar eksik olduğu halde gene kızanlar acaba gerçek haritayı görseler ne yaparlardı.
    Cevapla
  • HakanHakkani 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanlarım Saygıdeğer Reislerim iyi güzelsiniz büyüklerimizsiniz sizleri seviyoruz da azcık ta iş güç, ekonomi, alım gücü, fakirlik, zamlar,köylünün çiftçinin hali, esnafın hali, benim gibi yarınını göremeyen işsizlerin halleri... birazcikta bunlarla ilgilenseniz. Eğer ilgileniyorsanizda açıklama yapsanız anlatsanız ve uygulasanizda azcık mutlu olsak umutlu olsak şu kısacık fani ömrümüzde nolur yani...
    Cevapla
  • .. Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haritanın size ne anlattığını bize saldırdığınız an güvendiklerinizle birlikte ne olduğunda anlayacaksınız. Ve bin yüzyıl daha belinizi doğrultamayacaksınız.
    Cevapla
  • GencTürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz kışkırın hasetinizden catlayın Büyük Türk Dünyası birleşiyor sonunuz geldi kefereler.
    Cevapla
  • İbo 2 yıl önce Şikayet Et
    Kışkırtıyoruz ne olacak biryerinizmi kaşınıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!