Fransa'da arabada unutulan bebek ölü bulundu!

Fransa'nın güneybatısındaki Pyrenees-Atlantiques bölgesinde, bir baba kreşe bırakmak için birlikte yola çıktığı bebeğini arabada unuttu. Talihsiz bebeğin, saatler sonra cansız bedeni bulundu.

Fransa'da arabada unutulan bebek ölü bulundu!
Fransa'da arabada unutulan bebek ölü bulundu!
GİRİŞ 21.07.2022 16:44 GÜNCELLEME 21.07.2022 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

RTL'nin haberine göre, Bordes kentinde yaşayan baba sabah kreşe bırakması gereken 14 aylık bebeğini otoparktaki aracın içinde unutarak işine gitti. Kreş yönetiminin, bebeğin kreşte olmadığını bildirmesi üzerine araçta unutulan bebek saatler sonra ölü bulundu.

Arabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiArabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

GEÇEN AY DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Ülkenin batısındaki Loire-Atlantique bölgesindeki Saint-Nazaire kentinde haziranda, aynı şekilde bir baba işe giderken bebeğini araçta unutarak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türk Gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah böyle bir acı hiç kimseye yaşatmasın inşallah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız