Yunanistan'da 20 kişi 16 yaşındaki Türk genci darp etti

İskeçe’de 20 kişiden oluşan bir grup, 16 yaşındaki bir Türk çocuğunu feci şekilde döverek hastanelik ettiler.

Yunanistan'da 20 kişi 16 yaşındaki Türk genci darp etti
Yunanistan'da 20 kişi 16 yaşındaki Türk genci darp etti
GİRİŞ 27.08.2022 17:40 GÜNCELLEME 27.08.2022 17:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın İskeçe kentinde 20 kişiden oluşan bir grup, 16 yaşındaki bir Türk çocuğunu feci şekilde döverek hastanelik ettiler. Yerel Yunan basınında 26 Ağustos Cuma akşam saatlerinde yer alan bu haber bölgede tedirginlik yarattı.

Haberde  belirtildiği üzere saldırganların ne için 16 yaşındaki gence saldırıda bulundukları henüz belirlenemezken, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine göre, gruptan 6 – 7 kişinin Türk çocuğuna aynı anda acımasızca vurdukları belirtiliyor.

Görgü tanıklarının söylediklerine göre, saldırganların 16 yaşındaki gence yerde yatarken dahi kafasına ve karın bölgesine tekmelerle acımasızca vurmaları sonucunda gencin kanlar içinde kaldığı ifade edildi. Saldırganların gence “Pis Türk öbür sefere seni öldüreceğiz” diye bağırarak küfür ettikleri belirtilirken, o an orada bulunan vatandaşların araya girmesiyle 20 kişilik grubun olay yerinden hızla uzaklaştığı ifade ediliyor.

Kısa süre sonra olaydan haberdar olan gencin annesi olay yerine gelerek oğlunu hastaneye götürdüğü belirtilirken, annenin saldırganlara karşı suç duyurusunda bulunacağı ifade ediliyor.

Hastaneye kaldırılan O.T. isimli Türk gencin bugün taburcu olduğu belirtildi.

Yaşanan bu tatsız olay ve çirkin ırkçı saldırıya yönelik soruşturmanın İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından devam ettirildiği belirtiliyor.

Ancak Yunanistan Emniyet Teşkilatı’nın Doğu Makedonya-Trakya Bölge Müdürlüğü tarafından bölgede yaşanan polisiye olaylarla ilgili her gün yapılan basın açıklamalarında yaşanan olaylara yer verilirken bu konuda henüz şimdiye kadar bir ilk açıklama yapılmaması ise dikkat çekiyor.

KAYNAK: BİRLİKGAZETESİ.ORG
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 20
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    yunan için masum, mazlum olmak, saldırmak için kafidir. Ne yazık ki ege adalarına turist olarak giden binlercesi, yunan zihniyetini hala anlayamamış, ekonomilerine büyük destek sağlıyorlar.
    Cevapla
  • ReisEmir 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek soyları sizin de sıranızı gelecek, biraz daha havlayın. Bu millet kendine yapılanı unutmaz. Ecdat yadigarı balkan topraklarını da yunan topraklarını da elbet geri alacağız. Korktuğunuz başınıza gelecek İnşaallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geberin inşaallah
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İt soyu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsminden belli devşirme olduğun soylu gibi aslan varken sizin gibi soysuzları inim inim daha çok inletecek siz hele bekleyin kudurmuş kuduz itler sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!