Putin acımadı... Ünlü yatırımcı Vardanyan'ı vatandaşlıktan çıkardı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaptırımlardan kurtulmak için Karabağ'a yerleştiği belirtilen Ermeni asıllı iş insanı Ruben Vardanyan'ın, Rus vatandaşlığından çıkmasını onayladı.

Putin acımadı... Ünlü yatırımcı Vardanyan'ı vatandaşlıktan çıkardı
Putin acımadı... Ünlü yatırımcı Vardanyan'ı vatandaşlıktan çıkardı
GİRİŞ 22.12.2022 15:18 GÜNCELLEME 22.12.2022 15:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Putin, imzaladığı kararnameyle, Rus kontrolündeki Azerbaycan toprağı olan Karabağ'da yaşamaya başlayan Vardanyan'ın, Rus vatandaşlığından çıkmasına onay verdi.

Kara para aklama, yasa dışı silah ticareti ve uyuşturucu ticaretine katıldığı belirtilen Vardanyan, geçen günlerde Rus vatandaşlığından çıktığını, Karabağ'da Ermeni nüfusun yaşadığı ve geçici olarak Rus unsurların kontrolünde olan bölgeye yerleştiğini açıklamıştı.

Ermeni asıllı iş insanı Ruben Vardanyan

Putin'e yakın isimlerden siyaset bilimi uzmanı Sergey Markov, Facebook hesabından, Vardanyan'ı Rus vatandaşlığından çıktığı için eleştirmiş ve onun, bu adımı Rusya'ya karşı uygulanan yaptırımlardan kurtulmak için attığını yazmıştı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • zaza sait 1 yıl önce Şikayet Et
    ermeni her zamman hayindir daha yenimi anladın sayın putin efendi günaydın en çok insanı sirtından vuran milet yavudi ve ermenidir bu iki kafire asla güvenlmez
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de yarım milyon kaçak Ermenistan vatandaşı var aşikar İstanbul piyasada çalışıyorlar , Putin ve icraatları ciddi, disiplinli ve gerçekçi bizim tam tersimiz.
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim ülkemdede sınır dışı edilecek hain olan yahudisi ermenisi kansız çok reis sen işini bilirsin bi zahmet onlarıda gönder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında ‘Arapça’ tartışması! ‘CHP’nin adını bile söyleyemezsin!’
Tasarruf  Tedbir Paketi'ne CHP ve memur sendikalarından ilk tepki