İran'da maden işçilerinin dinlenme odasında patlama: 2 ölü, 5 yaralı

İran'ın Simnan eyaletinin Damgan kentinde, maden işçilerinin dinlenme odasında bir patlama meydana geldi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

İran'da maden işçilerinin dinlenme odasında patlama: 2 ölü, 5 yaralı
İran'da maden işçilerinin dinlenme odasında patlama: 2 ölü, 5 yaralı
GİRİŞ 26.12.2022 00:46 GÜNCELLEME 26.12.2022 00:46

İran resmi ajansı IRNA’nın haberine göre, Simnan Tıp Bilimleri Üniversitesi Tıbbi Kazalar ve Acil Durumlar Yönetim Merkezi Başkanı Muhammed Ali Tahiri, Damgan'daki patlamaya ilişkin açıklamada bulundu.

Tahiri, patlamanın Damgan'ın Tuye köyünde bulunan florin madeninde, işçilerin dinlenme odasında meydana geldiğini belirterek, patlamada 2 kişinin öldüğünü 5 kişinin de yaralandığını söyledi.

Söz konusu patlamanın saat 13.40'ta meydana geldiğini aktaran Tahiri, kısa süre içinde bölgeye acil durum ekiplerinin sevk edildiğini aktardı. Olaya ilişkin detaylı araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı