Prens William abisinden nasıl dayak yediğini anlattı: Yakamdan tutup yere fırlattı

"Harry ve Meghan" belgeseliyle İngiliz kraliyet ailesini karıştıran Prens Harry'den yeni bir iddia geldi. Harry, abisi William'ın kendisini dövdüğünü söyledi.

Prens William abisinden nasıl dayak yediğini anlattı: Yakamdan tutup yere fırlattı
Prens William abisinden nasıl dayak yediğini anlattı: Yakamdan tutup yere fırlattı
GİRİŞ 05.01.2023 12:51 GÜNCELLEME 05.01.2023 14:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 “Harry ve Meghan” belgeseliyle İngiliz kraliyet ailesini birbirine katan Meghan Markle ve Prens Harry’den yeni bir iddia geldi. Belgeselin yeni bölümünde Prens Harry abisi William’ın kendisini dövdüğünü söyledi.

Prens Harry, belgeselin yeni bölümünde yakında yayımlayacağı otobiyografisi Spare'den bir bölüm paylaştı. Harry paylaştığı bölümde abisi William'ın kendisini dövdüğünü ifade etti.

TARTIŞMANIN SEBEBİ MEGHAN

Harry'nin iddiasına göre olay 2019 yılında Londra'daki evlerinde gerçekleşti. William, Meghan hakkında 'zor, kaba ve ömür törpüsü' şeklinde yorumlar yaptı. Bu nedenle ikisi arasında tartışma çıktığını ifade eden Harry, "William beni önce yakamdan tuttu sonra yere devirdi bu sırada da kolyem koptu" dedi. Harry yerde köpek maması kasesinin üzerine düştüğünü ve bir an sersemlediğini anlatıyor.

Prens Harry ayrıca  William’ın kendisinden karşılık vermesini istediği ancak kavganın orada bittiğini söylüyor.

Olayın ardından William'ın "Bunu Meghan'a anlatma" dediğini ifade eden Harry buna cevap olarak William'a "Yani ben dövdüğünü mü?" diye sorduğunu söylüyor.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Askerlik deneyimi olan Prens Harry'nin açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu. 2007'de yılında 10 haftalığına Afganistan'a askerlik yapan Harry'nin  'pek de atletik olmayan' abisi ile kavgasının inandırıcı olmadığını söyleyen kullanıcılar Harry'nin açıklamalarını samimi bulmadı.

KAYNAK: HABER7
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Prens harry küçükken markete de gönderiliyor muydu acaba en küçük diye
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi'dir döver de sever de. Kardeşler arasında olur böyle şeyler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kraliyet ailesinden de olsan abi kardeş kavgası oluyor demek ki.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Paparazileri ile dünyayı uyutan Anglosaksonlar'ın sonu çok feci olacak inşaAllah. Allah cc zalimlerden asla gafil değil. Elbet dünyayı yaşanmaz hale getirmenin hesabını verecekler. Protestan mezhebi oyununa geldiler Yahudiler ile kol kola yeryüzünde bozgunculuk yapıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor