Bild gazetesi, Almanya Savunma Bakanı Lambrecht'in istifa edeceğini iddia etti

Alman Bild gazetesi, Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht'in istifaya hazırlandığını öne sürdü.

Bild gazetesi, Almanya Savunma Bakanı Lambrecht'in istifa edeceğini iddia etti
Bild gazetesi, Almanya Savunma Bakanı Lambrecht'in istifa edeceğini iddia etti
GİRİŞ 14.01.2023 04:38 GÜNCELLEME 14.01.2023 04:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Almanya'da Aralık 2021 yılında kurulan koalisyon hükümeti, ikinci kabine üyesini kaybetmek üzere. Alman Bild gazetesinin iddiasına göre, Savunma Bakanı Christine Lambrecht istifa etmeye hazırlanıyor. Lambrecht, kabinenin başarısız bakanları arasında gösteriliyor.

Alman Bakan, oğlunu Alman ordusuna ait helikopterle seyahate götürmesi ve yılbaşında havai fişekler patlarken Ukrayna mesajı vermesi nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Lambrecht, Alman ordusundaki ekipman eksikliğini gidermedeki başarısızlığı nedeniyle de tepki toplamıştı.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 7
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    almanya abd nin pencesinden kurtulmaya calisiyor ama caresiz..
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin pis düzeninizi bozan Herşeye eyvallah
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar doğu Almanlar,bir gecede batıyı istila edip yönetimi ele geçirdiler ve Almanya'nın içine ettiler,, keşke o duvar 5 metre daha yüksek olsaydı...
    Cevapla
  • Gitsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Teyze evde pasta börek yapsin
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman savunma bakani sayin lambrechte algi operasyonu yapildi anayasa koruma teskilati ve alman ordusu medya savunma bakanini istifaya zorladi bakimi yapilmamis puma tanklarinin 18 de tatbikatta sabotaj edilerek bozuldu mühendisler tamir etmek istedi alman ordusu izin vermedi kendi tamir etmeye kalkti kablolar yandi tesadüf mü sorusturma bile acilmadi hukuk gene görmedi 18 puma ayni gün 18 nasil bozulur dis isleri bakani gitmedi yer kalmadi Ukraine de ön cephe kadar gitti ama hala elestiriliyor anlasilan alman derin devleti bu hükümeti yikmak istiyor gerekirse darbe ile anayasa koruma teskilatini,polis,orduda büyük sorun var abd yardim etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak