Karaman’da uyuşturucudan gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı

Karaman'da polisin düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Karaman’da uyuşturucudan gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
Karaman’da uyuşturucudan gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
GİRİŞ 17.02.2023 02:43 GÜNCELLEME 17.02.2023 02:43

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapıldığı yönündeki bilgi üzerine harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile çalışma başlatan ekipler, haklarında yakalama kararı verilen D.S.A, Ş.K, Ş.D, M.A, A.D, H.D. ve Ş.G. isimli kişileri düzenlediği operasyonla yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 91,11 gram metamfetamin, 62,95 gram esrar, 3,10 gram bonzai ve 376 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.S.A, Ş.K, Ş.D, M.A, A.D, H.D çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Ş.G'ye ev hapsi verildi.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi