Putin'in hastalığını açıkladılar! "Rus komutanlar savaşı bilerek kaybedecek"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir süredir kanserle mücadele ettiği ve kemoterapi aldığı öne sürüldü. Öte yandan, Rus ordusunun üst düzey isimlerinin Ukrayna savaşını kasten kaybetme planları yaptığı iddia edildi.

Putin'in hastalığını açıkladılar! "Rus komutanlar savaşı bilerek kaybedecek"
Putin'in hastalığını açıkladılar! "Rus komutanlar savaşı bilerek kaybedecek"
GİRİŞ 14.04.2023 10:09 GÜNCELLEME 14.04.2023 10:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Pentagon'dan sızdırılan belgelerde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu ve hastalığına dair bilgiler de yer aldı.

ABD'nin gizli belgeleri sızdırılmıştı! 21 yaşındaki genç gözaltındaABD'nin gizli belgeleri sızdırılmıştı! 21 yaşındaki genç gözaltında

Söz konusu belgelerde, Putin'in bir süredir kanserle mücadele ettiği belirtilirken, kemoterapi tedavisine başlandığı da öne sürüldü.

Putin'in tedavi gördüğüne dair iddiaların yanı sıra, Rus ordusunun üst düzey isimlerinin de kasten savaşı kaybetme planları yaptığı belirtildi.

53 sayfalık belgelerde Rusya Ulusal Güvenlik Konsey Genel Sekreteri Nikolay Patrushev ve Rus Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un bu darbenin arkasında olduğu iddia edildi.

Putin'in sağlık durmunun bozuk olduğuna dair haberler daha önce de Amerikan ve İngiliz medyasında yer almış ancak iddialar Kremlin tarafından reddedilmişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • alben 1 yıl önce Şikayet Et
    Atsında bizi ABD den avrupadan kurtarsın. Dinimizi rahtça yaşayalım
    Cevapla
  • Delii 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi bidonu ayakta zor duruyor onu gören yok
    Cevapla
  • almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Türkiye`nin arka duvari, ABD`nin eline düsmekten iyidir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusyayı psikolojik savaşla karıştırmayı umuyorlar Abd nin her şeyi dalavera hiç güvenilmeyen bir ülke olmuşlar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    putin batinin gazina gelerek ukraynaya saldirmayacakti,planli projeli gelisen bir savas gibi ,birde tutuklama karari cikarttirip putinide iyice yüzden düsürdüler ,rusya eski durumuna 100 yilda gelemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...