Maduro'dan anlamlı 'Erdoğan' paylaşımı!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı sosyal medya hesabından bir kez daha tebrik etti ve "Kardeşim! İlişkilerimizi pekiştiren zafer” ifadelerine yer verdi.

Maduro'dan anlamlı 'Erdoğan' paylaşımı!
Maduro'dan anlamlı 'Erdoğan' paylaşımı!
GİRİŞ 31.05.2023 07:16 GÜNCELLEME 31.05.2023 07:16
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından Başkan Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Maduro, "Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüm ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Venezuela halkı adına kendisine bir kez daha tebriklerimi ilettim. İlişkilerimizi pekiştiren bir zaferdir." ifadesini kullandı.

AYASOFYA CAMİİ DETAYI

Maduro, 28 Mayıs'ta da Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı Twitter'dan tebrik etmiş, Başkan Erdoğan'ın Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde ve sandık başında oy kullanırken çekilmiş fotoğraflarına yer vermişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Gerçekler 10 ay önce Şikayet Et
    İçerideki sahte solcular devrimciler görmez bunu
    Cevapla
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Katarı darbeden kurtarmıştı ve anbargoda Uçaklarla gıda taşımıştı.Madura ya da yardım etmişti Rusya ile birlikte ve savunma sanayisi,Karabağ Turan ırak Suriye Libya mavi vatan.....bütün kıtalarda hareket halinde, Türkiye kısa zamanda nasıl böyle bir güce ulaştı anlamış değilim,üstelik daha bu bir başlangıç,Rabbim bize yardım etsin küresel çete hala çok güçlü
    Cevapla
  • Musa çetiner 10 ay önce Şikayet Et
    Motorola adamsin
    Cevapla
  • Ömer 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı içimizdeki hainlerden daha çok seviyorum
    Cevapla
  • MACKALI 61 10 ay önce Şikayet Et
    Kafaya takdim venüzüleylali bir bayan ile evlencem.
    Cevapla
  • hadi len ordan :D 10 ay önce Şikayet Et
    sen Züleyha ile evlen boşver. :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...