Provokatif saldırılar devam ediyor! Alçaklıkta sınır tanımıyorlar

İslam karşıtı ve aşırı milliyetçi Danimarkalı Vatanseverler adlı grup üyeleri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Türkiye ve Mısır büyükelçilikleri önünde Kur’an-ı Kerim yaktı.

Provokatif saldırılar devam ediyor! Alçaklıkta sınır tanımıyorlar
Provokatif saldırılar devam ediyor! Alçaklıkta sınır tanımıyorlar
GİRİŞ 25.07.2023 19:05 GÜNCELLEME 25.07.2023 19:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Danimarka’da Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırılar devam ediyor. İslam karşıtı ve aşırı milliyetçi Danimarkalı 'Vatanseverler' adlı grup üyeleri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Türkiye ve Mısır büyükelçilikleri önünde Kur’an-ı Kerim yaktı.

Provokatörlerin çirkin saldırıları sırasında yanlarında polis olduğu ve çelik yelek giydikleri görüldü.

Danimarkalı Vatanseverler adlı grup üyelerinin son bir hafta Kur’an-ı Kerim’e yönelik 4 saldırı gerçekleştirdi. Grup, bu hafta içinde Irak Büyükelçiliği önünde iki kez Kur’an-ı Kerim’i ateşe vermişti.

Grup daha önce de benzer provokatif eylemlerde bulunmuştu

Aşırı sağcı grup, daha öncede Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e saldırı düzenleyerek, İslam'a hakaret etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Emins 9 ay önce Şikayet Et
    İşaret:Demek ki Rusyanın nükleer saldırısyla avrupa yanacak
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Karşı hamle yap. Türkiye mahkemesinden karar çıkart tutuklama kararı ver destekleyenleri gri listeye al banka hesaplarına bloke koy. Bunu tüm islam aleminde yap işbirliğine git. Türkiyeye gelmez cezayire gider kendi gelmez torunu gelir. Ve kararları ilgili büyükelçilere notayla ver. Gün gelir devran döner bakarsın elçilikler kapanır ticaret kesilir.
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Musluman ulkeler turkiye dahil isvec danimarka konsoloslari kapatilmali butun iliskiler kesilmedikce bu hainler devam edecek
    Cevapla
  • Emrullah BALBABA 9 ay önce Şikayet Et
    Bu sapıklar için özel vurucu tim yetiştirilip görevlendirilmeli. Teşebbüs eden leblebi gibi avlanmalı. Hadleri bildirilmeli. Tüm Müslümanlar olan bitenden sorumlu. Seyirci kalınmamalı. Züntikam olan Allah’ın intikamı Allah cc adına alınmalı. Hiçbir müslüman hiç bir dinin kutsalına saygısızlık yapmadı yapmaz. Bunların yaptığı kırkırtıcı sapkınlıktır. Hadleri bildirilmeli inşallah
    Cevapla
  • Erpınar 9 ay önce Şikayet Et
    Eceli gelen köpek cami duvarına işer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı