Gördükleri "uzaylı"yı tasvirleri alay konusu oldu

Las Vegas'taki evlerinin arka bahçesine UFO düştüğünü savunan ailenin çizdiği uzaylı resmi internette alay konusu oldu. "Uzaylı resmi", birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından "çocukların çizdiği uzaylılara" benzetildi.

Gördükleri "uzaylı"yı tasvirleri alay konusu oldu
Gördükleri "uzaylı"yı tasvirleri alay konusu oldu
GİRİŞ 14.09.2023 10:31 GÜNCELLEME 14.09.2023 10:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD'de 3 metre uzunluğundaki yeşil uzaylıların arka bahçelerine girdiğini savunan bir ailenin çizdiği uzaylı resmi sosyal medyada "büyük ses getirdi."

Las Vegas'ta yaşayan Kenmore ailesi nisan ayında evlerinin arka bahçesine bir UFO içinde uzaylıların indiğini söyleyerek polis çağırmıştı.

Aile son olarak bir televizyon programında gördükleri uzaylıların resimlerini çizdi. Ailenin küçük oğlu Joshua, "Gördüğüm şey kesinlikle Dünya'dan değildi." dedi.

Ailenin büyük oğlu Angel da çok sayıda kişinin evlerine akın ederek uzaylıların indiği yeri görmeye çalıştığını belirterek, "Bu bir komplo teorisi değil." diye konuştu.

Uzun ince bacaklı yeşil uzaylıların UFO'yla bahçeye düşüp saklandığını söyleyen aile üyelerinin çizdiği uzaylı resimleriyse internette dalga konusu oldu.

"Uzaylı resmi", birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından "çocukların çizdiği uzaylılara" benzetildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 11
  • garip 7 ay önce Şikayet Et
    tabii olarak cinler görünmez ama bazı müstesna durumlarda görünür sahiplendikleri insanlara genelde görünürler sağlam bilgi en yakınım görüyor
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Kemal beyi gitsin ziyaret etsin UFO dur heykeldir biliyorlar
    Cevapla
  • Veli 7 ay önce Şikayet Et
    Bu UFO çok şanslıdır İyiki Kemal abinin bahçesine düşmemiş hemen yağasına yapışıp heykel yapardi
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz uzaylı değil miyiz.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    meksika artik uzaylılara da uyuşturucu satıyor sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!