Norveç Prensesi, "ölüp dirilen" şamanla evlenecek

Norveç Prensesi Martha Louis, kendini "6'ncı Nesil Şaman" diye tanıtan ve "Hollywood gurusu" olarak da bilinen ABD'li Durek Verrett'le 2024 yazında evleneceklerini duyurdu. Kral V. Harald, Durek'i kraliyet ailesine kabul ettiğini açıkladı.

Norveç Prensesi, "ölüp dirilen" şamanla evlenecek
Norveç Prensesi, "ölüp dirilen" şamanla evlenecek
GİRİŞ 14.09.2023 13:50 GÜNCELLEME 14.09.2023 14:28
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Norveç Prensesi Martha Louise, şaman olduğunu söyleyen ABD'li nişanlısı Durek Verrett ile 2024 yılının yazında evleneceğini duyurdu. Kral V. Harald, bir açıklama yaparak çifti tebrik etti ve Verrett'i ailelerine almaktan memnuniyet duyacağını söyledi.

"MELEKLERLE İLETİŞİM KURABİLİYOR"

BBC'nin haberine göre, Louise, nişanlısı ile birlikte ortaklık ettiği alternatif tıp işletmesini işletebilmek için geçen yıl kraliyet görev ve unvanlarından feragat etmişti. Kendisini "6'ncı Nesil Şaman" olarak tanıtan Verrett ise, daha önce yaptığı açıklamalarda, kanserin bir "seçim" olduğunu söylemiş, Kovid-19'u uzak tutmak için ise çevrimiçi madalyon satmıştı. Prenses Louise de Verrett'in "meleklerle iletişim kurabildiğini" iddia etmişti.

ŞAMAN DUREK'İN KRALİYET AİLESİ'NE KATILMASINA ONAY ÇIKTI

Çift, 2022 yılının haziran ayında nişanlanmış ve Kral'ın olurunu almıştı. Evlilik haberinin ardından 13 Eylül Çarşamba günü bir açıklama yapan Norveç Kralı ve Kraliçesi, "Durek Verrett'in aileye katılacak olmasından heyecan duyuyoruz; büyük günü onlarla birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Martha ve Durek'e en güzel dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Düğünün Norveç'in Geiranger kasabasında yapılacağı bilgisi paylaşılırken, devlet kanalı NRK, Verrett'in Norveç'e taşınacağını fakat herhangi bir kraliyet unvanı taşımayacağını aktardı.

"ÖLÜP DİRİLDİM! 11 EYLÜL SALDIRILARINI ÖNCEDEN TAHMİN ETTİM"

"Hollywood gurusu" olarak da bilinen şaman, daha önce, öldükten sonra dirildiğini ve 11 Eylül saldırılarına iki yıl önce tahmin ettiğini ileri sürmüştü. Bunlar gibi iddiaları eleştiri ve tepkiyle karşılaşan Verrett, eleştirilerin ırkçılık sebebiyle olduğunu iddia etmişti. Prenses Martha Louise de insanların 'melekleriyle temasa geçebilmesine' yardımcı olmak için bir okul açmış, o da savunduğu alternatif tedavi yöntemleri sebebiyle eleştirilmişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 94
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yanmaz kefen, peygamber terliği, bel altı şifa ayeti satınca sapık inanç olmuyor mu?
    Cevapla
  • Kul insan 7 ay önce Şikayet Et
    Menfaat perest sapık inanç Avrupa'nın çöküşünü hızlandırıyor özellikle de Norveç.
    Cevapla
  • Zeki Amatersten 7 ay önce Şikayet Et
    Kişi başı yıllık ortalama gelir 90 bin dolar. Adam Norveç çöküyor falan diyor.
    Cevapla
  • ahndndr0701 7 ay önce Şikayet Et
    hasta bunlar,yoldan çıkmışlık hastalığı,,yazık bu dünyada sonsuz hayat kredisini hiç acımadan tüketiyorlar hemde öyle böyle değil.fütursuzca...
    Cevapla
  • GECE KARTALI 7 ay önce Şikayet Et
    Ah aman aman bu şaman ne yaman...meleklerle irtibat kurduğu yalanına bu aptal kadını nasıl inandırmış...yakında belçika kralı bile olur..
    Cevapla
  • Sercan K. 7 ay önce Şikayet Et
    Adam online madalyon satmış Hacı norveç kralı da olur bence :))))
    Cevapla
  • Kimse kim 7 ay önce Şikayet Et
    Büyük büyük babası Kral Henry ve ananesi soylu 19. cu dükün torunu Elisabeth HUZURLA UYUSUN! Torunlarından Marta 300 yıl önce aldıkları nefeslerini bile saydıkları afrikalıların torunlarıyla evlenmiş.... olay bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu