Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Heniyye'ye, "Türkiye kalıcı barış için mücadeleye vermeye devam edecek" dedi.

GİRİŞ 21.10.2023 20:07 GÜNCELLEME 22.10.2023 10:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Gazze’deki son durum ve yaşanan süreç ele alındı. Erdoğan, Heniyye'ye, "Türkiye kalıcı barış için mücadeleye vermeye devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü!

'TÜRKİYE KALICI BARIŞ İÇİN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin insani yardımların Gazze’ye ulaşması ve yaralıların gerekli hallerde Türkiye’de tedavi edilebilmeleri için gayret sarf ettiğini ve bölgede bir an önce ateşkesin sağlanması için çabaladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü!

İsrail-Filistin meselesinde kalıcı çözümün 1967 sınırlarında, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devleti kurulmadan sağlanamayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin kalıcı barış için uluslararası alanda mücadele vermeye devam edeceğini de ifade etti.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Lal 6 ay önce Şikayet Et
    Yapılması gerekenler 1: İslam ülke liderlerini sıranın kendilerine de geleceğine ikna edip batıyla aralarına mesafe koymaya razı etmek. Çin ve Rusya ile oradaki müslümanları rahat bırakmaları karşılığında her alanda ilişkileri ilerletme ve bu şekilde ABD hegamonyasına son verme anlaşmaları yapmak. Nükleer silah tedarikleri ve füze savunma sistemleri edinmek. AB ye mültecileri yollamak.
    Cevapla
  • Swiss31 6 ay önce Şikayet Et
    Reis gazze topraklarında yetişen kendir nere gidiyor ticaret hep ticaret yaptık yine yaparız
    Cevapla
  • Fatih m Öztürk 6 ay önce Şikayet Et
    İsmail Haniyade yahudilerin krallarındandır.
    Cevapla
  • Aaa 6 ay önce Şikayet Et
    Korku o kadar içinize işlemiş ki gölgenizi bile düşmandan sanıyorsunuz.. Şu aşağılık psikolojisinden kurtulun.. İsmail haniyye geçen hafta kardeşini ve en yakın akrabalarını şehit verdi .. Lafını bile etmedi..Sizin ödlekler aramızda varken tabi zafer müyesser olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    reis çökelim
    Cevapla
  • Badem 6 ay önce Şikayet Et
    Çöktük zaten..hatta bağdaş kurduk..
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    İlk önce Filistin davası görünen lideri İsmail Haniyye'nin , "Türkiye bizim garantörümüzdür "demesini beklemeliyiz. Devlet Reisin soyledigi ata yadigarı Kudüs'e, ister barışçıl ister siyasi ister insani ister askeri olarak müdahale etmelidir. Amerikalılar uçak gemisinden dahi çıkamaz. Kafir bunlar. Müslüman Türkleri de tanıyan kâfirler. Bunlar ölünce yok olup giderler. Şehitler ölmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz