İsrailli esir: "Çocuklarımı öldürdün Netanyahu!"

İsrail bombardımanında 2 çocuğu ve eşi ölen İsrailli esir Yarden Bibas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya seslenerek, “Netanyahu, karımı ve çocuklarımı öldürdün” dedi

GİRİŞ 30.11.2023 22:38 GÜNCELLEME 01.12.2023 10:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, dün İsrail hava saldırısında öldüğünü açıkladığı 10 aylık Kfir Bibas ve 4 yaşındaki Ariel Bibas’ın babası Yarden Bibas’ın görüntülerini yayınladı.

"AİLEMİ BOMBALADIN"

Bibas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya seslenerek, "Netanyahu, ailemi bombaladın. Karımı ve çocuklarımı öldürdün, onları anlaşmalar yoluyla evlerine döndürmek yerine onları öldürdün. Hamas cenazelerini alıp İsrail'e gömmeyi teklif etti ama siz reddettiniz. Sizden cenazeler alıp İsrail'e gömmenizi istiyorum" dedi.

"İŞGAL HÜKÜMETİ CENAZELERİ ALMAYI REDDETTİ"

Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, İsrail’e Kfir Bibas, Ariel Bibas ve anneleri Sherry Silverman Bibas’ın cenazelerini teslim etmeyi teklif edildiği belirtilerek, “İşgal hükümeti cenazeleri teslim almayı reddetti. Hala manevra ve pazarlık yapmaya devam ediyor” denildi.

KASSAM TUGAYLARI AÇIKLAMIŞTI

Kassam Tugayları tarafından dün yapılan açıklamada, İsrail’in insani aradan önce Gazze Şeridi’ne düzenlediği bombardımanda 3 İsrailli esirin öldüğü, esirlerin Sherry Silverman Bibas, Kfir Bibas ve Ariel Bibas olduğu aktarılmıştı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • Hakikat 5 ay önce Şikayet Et
    Siyonist babası na bile acımaz
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 ay önce Şikayet Et
    Siyonistler acımasız zalimlerdir.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    cayır. cayır yanacan cehennem natanyahu
    Cevapla
  • ADEMOGLU 5 ay önce Şikayet Et
    İsrailliyide Öldürür bu kasap bu insan değil,sonun cok kötü olacak cocuk kasabı netenyahu
    Cevapla
  • okuyucu 5 ay önce Şikayet Et
    Videoyu yüklemediniz mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!