"Dünyanın güvenini yitirmiş bir başbakanımız var"

İsrail'de muhalefet lideri Yair Lapid, Binyamin Netanyahu'nun "halkın çoğunluğunun, güvenlik ve ekonomik sistemin güvenini kaybetmiş, dünyanın güvenini yitirmiş bir başbakan" olduğunu söyledi

"Dünyanın güvenini yitirmiş bir başbakanımız var"
"Dünyanın güvenini yitirmiş bir başbakanımız var"
GİRİŞ 11.12.2023 22:29 GÜNCELLEME 12.12.2023 00:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İsrail Parlamentosu televizyon kanalı Knesset Channel, meclis oturumunda Lapid'in Başbakan Netanyahu hakkındaki konuşmasını yayınladı.

Lapid, "Dünyanın güvenini yitirmiş bir başbakanımız var." diyerek, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun halkın çoğunluğunun, güvenlik ve ekonomik sisteminin güvenini kaybettiğini vurguladı.

İsrail'deki muhalefet lideri Lapid, geçen ayın ortalarında Netanyahu'nun başbakanlık görevinden alınarak yerine partisi Likud'dan başka birinin geçmesi çağrısında bulunmuştu.

Ülkede son yapılan kamuoyu araştırmalarına göre, ülkedeki insanların sadece yüzde 27'si Netanyahu'nun başbakanlık makamına uygun olduğunu düşünüyor.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 17
  • Dede 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Yahudilerin İsrail’in belasını Türkler tarafından versin ki savaş nasıl oluyor katliam nasıl okuyor görünsünler dünyanın hastalıklı mahlukları
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Peygamberlerini öldüren bu lanetli kavim insanlara işkence etmekten öldürmekten geri kalır mi,kendini dünyanın ilâhı gören aşağılık millet,hoş müslümanlarda öyle seyrediyor yapılanları, onlarda çok üstün gözükmüyorlar, hikmetleri Allah bilir,Allahualim
    Cevapla
  • mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    dünyanın güvenini sadece netenyahu değil, tüm israil kaybetti.. ben böyle cani ve vahşi bir milletin komşularına zarar vereceğini düşünüyorum.. bunların komşum olmasını istemem.. çünkü insan erdemini kaybetmişler.. katil sürüsü bir topluluk haline gelmişler..
    Cevapla
  • Zakir 4 ay önce Şikayet Et
    Ulan dunya hanginize guveniyor, bütün Yahudilerden nefret ediyor insanlık.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Zalim Gazze kasabı tüm dünya nın nefretini kazandı mazlumların ahı siyonistleri yakar sonunu getirecek İsrail yok olup yuvarlayıp cehenneme gidecek çünkü devlet değil terör örgütüdür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu