Kassam Tugayları destan yazıyor: Gazze'de çok sayıda İsrail askerini öldürdük

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde çok sayıda İsrail askerini öldürdüğünü açıkladı. Operasyonlar hakkında detay veren Kassam Tugayları'nın askeri gücü büyük takdir topladı.

GİRİŞ 23.12.2023 22:05 GÜNCELLEME 24.12.2023 01:57
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları, Telegram hesabından, Gazze Şeridi'nde İsrail ordusuna karşı yürüttükleri direniş faaliyetlerine ilişkin açıklamada bulundu.

İSRAİL ÖZEL HAREKAT BİRLİĞİNDEN 5 ASKER, BİR TÜNELE ÇEKİLİP HAVAYA UÇURULDU

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde 2 İsrail askerinin RPG roketiyle hedef alınarak öldürüldüğü belirtilen açıklamada, Han Yunus'un doğusunda da "Yahalom" adlı özel harekat birliğinden 5 İsrail askerinin tünellerden birine çekilerek, tünelin havaya uçurulması sonucu askerlerin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

İSRAİL ORDUSUNA AİT 4 CİP PUSUYA DÜŞÜRÜLEREK İMHA EDİLDİ

Açıklamada, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Cuhr ed-Dik bölgesinde İsrail ordusuna ait 4 cipin pusuya düşürülerek antipersonel ve antitank bombalarıyla hedef alındığı ifade edildi. Söz konusu saldırıda öldürülen İsrail askerlerinin sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

BÖLGEYE GELEN İSRAİL TANKI İMHA EDİLDİ, TAHLİYE İÇİN GELEN İSRAİLLİ KURTARMA GÜÇLERİ DE İMHA EDİLDİ

Saldırı yerine gelen bir İsrail tankının da "Yasin-105" roketiyle imha edildiğine yer verilen açıklamada, saldırı bölgesindeki kurtarma ve tahliye güçlerinin roket sistemi ve ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alındı belirtildi.

ASKERİ PERSONEL ARACI DA İMHA EDİLDİ

İsrail'e ait helikopter ve ambulansların ölüleri bölgeden taşıdığı aktarılan açıklamada, Han Yunus şehrinin kuzeyinde de İsrail'e ait bir askeri personel aracının "Yasin-105" roketiyle hedef alınarak imha edildiği kaydedildi.

İsrail'den ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İzzeddin el-Kassam Tugayları'na bağlı bir keskin nişancı

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 179
  • Reis 4 ay önce Şikayet Et
    RABBİM yardımcınız olsun İNŞALLAH
    Cevapla
  • Turan Soylu 4 ay önce Şikayet Et
    25 bin Filistinli gariban ölmüş binlerce yararlı buna karşılık 1500 Yahudi ölmüş haberin başlığı İsraile darbe gülersiniz ağlarının.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sen yardım et
    Cevapla
  • İsmail özcan 4 ay önce Şikayet Et
    Ey yüce Rabbim sizleri aziz mansur ve muzaffer eylesin kafirler toplukuğunu helak edip rezil rüsvay eylesin.Şanlı Kassam tugayının kahraman mücahidleri
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım Cephedeki tüm mücahitleri korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok