İsrail'den bebek beziyle işkence

BM, İsrail'in gözaltına aldığı Filistinlileri, üzerlerinde sadece bebek bezi olacak şekilde serbest bıraktığını açıkladı. İsrail daha önce de Filistinli erkekleri iç çamaşırlarına kadar soymuş, gözlerini kapatıp soğukta bekletmişti.

GİRİŞ 20.01.2024 11:35 GÜNCELLEME 20.01.2024 12:04
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler (BM), Gazze Şeridi'nde İsrail güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan ve haftalarca bilinmeyen yerlerde hapis tutulan, fiziksel tacize maruz kalan Filistinli tutuklulara yönelik kötü muameleye son verilmesi çağrısında bulundu.

Serbest bırakılan bazı tutuklularla görüşen BM İnsan Hakları Yetkilisi Ajith Sunghay, Filistinli erkeklerin İsrail'in elinde 30 ila 55 gün arasında tutulduğunu vurgulayarak, "Gözaltına alınan Filistinliler bu soğuk havada üstlerinde giysileri olmadan sadece bebek bezleriyle serbest bırakıldı." dedi.

Filistinlilere neden bebek bezi giydirildiğinin bilinmediğini söyleyen Sunghay, "Gözle görülür bir şekilde sarsılmışlardı." dedi.

BM 'Gazzeliler için en korkutucu vakti' açıkladıBM "Gazzeliler için en korkutucu vakti" açıkladı

İSRAİL, İNSAN ONURUYLA OYNUYOR

Savaşın başlamasından bu yana İsrail ordusu tarafından paylaşılan birçok videoda yüzlerce Filistinli erkeğin iç çamaşırlarına kadar soyulduğu, soğukta dışarıda oturdukları ve bazen gözlerinin bağlandığı görülüyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 26
  • Selim 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail köpeklerine yakında çıkacak savaşta kurşun sıkmayı Allah bana da nasip etsin
    Cevapla
  • Adem 3 ay önce Şikayet Et
    Filistinin tamamında bütün filistinlilerin ayaklanması lazım yoksa yavaş yavaş hepinizi bu duruma düşürürler ya da ben filistinden taşınacam deyin çikin misira ürdüne yakin yerlere gidin orda örgütlenin bulundugunuz ülkedeki yahudileri hepsini gebertin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    amin inşaallah
    Cevapla
  • BERA 3 ay önce Şikayet Et
    Yüreğim Dayanmıyor. Artık birşeyler yapın görmediğimiz kim bilir neler yapıyor. KAFİR. İsrail Bir. Gecede yer. Yarılsın içine gir kahrol Amin. Amin. Amin
    Cevapla
  • nasri 3 ay önce Şikayet Et
    Bu izzetli insanların onurları beş paralık edilirken susan ve umursamayan islam dünyası her türlü cezayı her türlü zilleti hakediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var
Hangisine ne kadar ödendi? KAAN mı yoksa F-35 mi? İşte ikisine harcanan tutar...