Siyonist Haham David Stav'dan skandal Türkiye çağrısı

Siyonist Ortodoks Tzohar Hahamlık Örgütü Başkanı Haham David Stav "İsrail'deki ve dünyadaki tüm Yahudilere Türk ürünlerini satın almalarını tamamen kesmeleri çağrısı yapıyorum" dedi.

Siyonist Haham David Stav'dan skandal Türkiye çağrısı
Siyonist Haham David Stav'dan skandal Türkiye çağrısı
GİRİŞ 22.01.2024 19:52 GÜNCELLEME 22.01.2024 19:53
Bu Habere 352 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik katliamı 108 gündür aralıksız devam ediyor.  7 Ekim'den bu yana en az 10 bin 800'ü çocuk, 7 bin 250’si kadın olmak üzere 25 bin 295 Filistinli şehit oldu , 63 bin kişi yaralandı. 

Gazze'de kıtlık: Filistinliler hayvan yemi ve otlarla hayatta kalmaya çalışıyorGazze'de kıtlık: Filistinliler hayvan yemi ve otlarla hayatta kalmaya çalışıyor

İtiraf gibi açıklama: ABD kongresi İsrail lobisinin kontrolündeİtiraf gibi açıklama: ABD kongresi İsrail lobisinin kontrolünde

Tüm dünyada katliama destek veren şirketlere boykot devam ederken işgalci İsrail'den Türk ürünlerine karşı bir operasyon başlatıldı. 

Siyonist Ortodoks Tzohar Hahamlık Örgütü Başkanı Haham David Stav, genellikle kurutulmuş meyvelerin ve İsrail topraklarına özgü yedi tür meyvenin tüketilmesiyle kutlanan Tu Bişvat bayramı öncesinde, insanların Türkiye'den ithal edilen meyveleri satın almaktan tamamen kaçınmaları ve yalnızca İsrail'de yetiştirilen ürünleri satın almak için her türlü çabayı göstermeleri gerektiğini söyledi.

İsrail'e küresel destek azaldıİsrail'e küresel destek azaldı

Jerusalem Post: Türkiye, İsrail'e yaptırıma hazırlanıyorJerusalem Post: Türkiye, İsrail'e yaptırıma hazırlanıyor

İsrail'den bebek beziyle işkenceİsrail'den bebek beziyle işkence

DÜNYADAKİ TÜM YAHUDİLERE ÇAĞRI

Stav Pazar günü yaptığı açıklamada savaş zamanında ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ın ölümcül kampanyasının açık bir destekçisi olduğunu ifade ederek "İsrail'deki ve dünyadaki tüm Yahudilere Türk ürünlerini satın almaktan tamamen kaçınmaları çağrısında bulunuyorum" dedi.

"DÜŞMANLARIMIZI DESTEKLEMEYİN"

Tu Bişvat bayramının yerel ürünlerle kutlanması gerektiğini söyleyen Stav "Düşmanlarımızı desteklemekten kaçınmak için mümkün olan her şeyi yapmalıyız. İsrail toprakları ve halkıyla dayanışmamızı göstermek için kritik bir fırsat." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 352
  • Gulden 3 ay önce Şikayet Et
    Tamam halk olarak boykota gevşemeden devam'da Türkiye ve diğer tüm müslüman ülkeleri İsrail'le olan bütün alış verişleri kesseler en güzel boykot olur ama nerede...daha ne bekliyorlar bilmiyorum, bir türlü yapamıyorlar bunu...tmm dünya savaşı çıkar diye askeri destek göndermiyorlar ama en azından ekonomiyle savaş etseler...yazık deyilmi zulm edilen onca mahsum insana ,,,,
    Cevapla
  • trabzonlu 3 ay önce Şikayet Et
    allahın laneti üzerinize olsun
    Cevapla
  • vatansever 3 ay önce Şikayet Et
    bu çağrıya yahudilerden çok, içimizdeki alçaklar uyar
    Cevapla
  • firaset 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de kendilerini müslüman zannedenlere ithaf olunur.
    Cevapla
  • Mardinli 3 ay önce Şikayet Et
    Niye kızıyorsun kuduruyorsun pis haham ,bak biz millet olarak çoğumuz pis SiyonİT mallarını boykot etmiyoruz. Bazıları çok çabaladığı halde boykot olmuyor. Sizde yapmayın bize benzeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı