İsrail'den son dakika Gazze adımı! Netanyahu talimat verdi! Tam 1 milyon 400 bin...

İsrail Başbakanı Netanyahu, ordu ve güvenlik teşkilatına Gazze Şeridi'nin güneyine saldırı düzenlenmesi ve buraya sığınan 1,4 milyona yakın Filistinlinin yerinden edilmesi için gerekli planın hazırlanması talimatını verdi.

GİRİŞ 09.02.2024 20:43 GÜNCELLEME 10.02.2024 10:46
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Son dakika Gazze haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan ordu ve güvenlik teşkilatına skandal bir emir verdi.

İsrail'den son dakika Gazze adımı! Netanyahu talimat verdi! Tam 1 milyon 400 bin...

NETANYAHU SALDIRI PLANI HAZIRLAYIN TALİMATI VERDİ

Gazze'nin güneyindeki yoğun operasyonların sivillerin buradan çıkarılmasını gerektirdiği ifade edilen açıklamada, Netanyahu'nun "İsrail ordusu ve güvenlik teşkilatına buradaki nüfusun çıkarılması ve Hamas taburlarının yok edilmesi için hükümete sunmak üzere ortak bir plan hazırlaması talimatını verdiği" aktarıldı.

İsrail'den son dakika Gazze adımı! Netanyahu talimat verdi! Tam 1 milyon 400 bin...

GAZZE'NİN GÜNEYİNE HAREKAT EMRİ

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Hamas'ın Gazze'nin güneyindeki dört taburu yok edilmeden savaşın hedefine ulaşılmasının mümkün olmadığı" ifade edildi.

İsrail'den son dakika Gazze adımı! Netanyahu talimat verdi! Tam 1 milyon 400 bin...

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • Şaşırdık mı 2 ay önce Şikayet Et
    Hayır
    Cevapla
  • Ömer faruk 2 ay önce Şikayet Et
    Acilen İsrail'e mudahele gerekir ölümse ölüm
    Cevapla
  • kamikaze 2 ay önce Şikayet Et
    BATI son 70 yılda geliştirdiği medeniyet değerlerini İSRAİL baltası ille 2 ayda yıktı. Kıral çıplak kaldı. İsrail GAZZE gibi çelik kurşunu ağzına aldı. Dişleri kırıldı. Dişsiz canavarın ölümü yakındır.
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Acil Türkiye olarak Gazzeye güç göndermeliyiz .Bu zulme dur demeliyiz.. Mahmut abbas denilen zat sesin soluğun çıkmıyor.. nasıl bir devlet bu ..Yasser Arafat ömrü filistin davasını ankatmakla gecti elde var sıfır...devlet şuuru millet şuuru yok edilmiş..kalpler katılaşmış..asimile olmuşlar...filistin icindeki Fransızlar yok olmadan bağımsız bir filistin devleti kurulmasi zor..
    Cevapla
  • Emin çiftçi 2 ay önce Şikayet Et
    Acil Yahudilerin Filistin den ve Ortadoğu'dan defedilmesi için plan hazırlayınız
    Cevapla
  • İsmail 2 ay önce Şikayet Et
    Allahüteala o israil ve yandaşlarını ellerini ayaklarını birbirine dolaştırsın daha kötü olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...