Navalny’nin avukatı Moskova’da gözaltına alındı

Rusya’da tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin avukatı Vasily Dubkov, Rusya’nın başkenti Moskova’da gözaltına alındı.

Navalny’nin avukatı Moskova’da gözaltına alındı
Navalny’nin avukatı Moskova’da gözaltına alındı
GİRİŞ 27.02.2024 20:19 GÜNCELLEME 27.02.2024 22:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya’da tutuklu bulunduğu cezaevinde 16 Şubat’ta hayatını kaybeden muhalif lider Alexei Navalny'nin avukatı Vasily Dubkov, Rusya’nın başkenti Moskova’da gözaltına alındı.

Rus basınında yer alan haberlerde, Dubkov’un, Moskova’ya bağlı Şçerbinka kentindeki polis merkezine götürüldüğü aktarılarak, “Kamu düzenini bozma” suçlamasıyla gözaltında alındığı belirtildi.

Rusya İçişleri Bakanlığı tarafından Dubkov’un gözaltına alındığı doğrulanmazken, Dubkov’un polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilebileceği kaydedildi.
Dubkov’un Navalny’nin cesedini teşhis için Salekhard’a giden annesi Lyudmila Navalnaya’ya eşlik ettiği aktarıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne oldu abd, Rusya da da demokrasi yok, demokrasi getirsene? ne oldu Yusuf mu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    helal olsun putine hainleri bir bir , gebertiyor iceri tikiyor bizde ise meclisteler devlet destegi aliyorlar dokunulmazlar
    Cevapla
  • ercan 2 ay önce Şikayet Et
    savaş sadece cephede olmaz sıcak savaş başlamadan da savaş vardı ve RUSLAR uykuda kaldı. Sözde silahsızlanma anlaşması , UKRAYNA savaşının hazırlanan zemini... uykuda kaldıkları konulardan bazıları oysa yapılan hamlelerin neticeleriyle boğuşacağına sen etkili hamlayi daima daha önce yap ki seninle uğraşanların senle uğraşmaya fırsatı olmasın.
    Cevapla
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    potin işini sağlama alıyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar