ABD ve İsrail arasında kritik görüşme! ABD'den Hizbullah iddiası

İsrail ile Lübnan arasında arabulucu konumundaki ABD Başkanı Joe Biden'ın Kıdemli Danışmanı Amos Hochstein, Tel Aviv’de İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüştü.

ABD ve İsrail arasında kritik görüşme! ABD'den Hizbullah iddiası
ABD ve İsrail arasında kritik görüşme! ABD'den Hizbullah iddiası
GİRİŞ 05.03.2024 18:00 GÜNCELLEME 05.03.2024 18:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Gallant ve Hochstein, İsrail ordusu ile Lübnan'daki Hizbullah Hareketi arasında 8 Ekim 2023'ten bu yana sınırda yaşanan çatışmalara ilişkin görüştü.

ABD'DEN HİZBULLAH İDDİASI

Hochstein ve ABD yönetimini, İsrail ile Hizbullah arasında yaşanan çatışmaların çözüme kavuşturulmasına yönelik çabalarından dolayı takdir eden Gallant, Hochstein öncülüğünde mutabakata varılması yönünde devam eden sürece İsrail’in bağlı olduğunu ancak Hizbullah’ın iki tarafı da "tehlikeli bir tırmanışa" sürüklediğini iddia etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Biz sizin amacinizi biliyoruz hainler
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti üzerinize olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!