ABD'den son dakika Kudüs uyarısı! Biden'dan Gazze ve Ramazan çağrısı

ABD Başkanı Joe Biden, Ramazan ayına kadar İsrail ve Hamas arasında ateşkes çağrısında bulunarak, "Bir anlaşma olmazsa İsrail'de ve özellikle Kudüs'te durumun "çok, çok tehlikeli" dedi.

GİRİŞ 05.03.2024 21:22 GÜNCELLEME 06.03.2024 10:27
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 151 gündür sürerken, ABD, Katar ve Mısır arabuluculuğunda İsrail ve Hamas arasında yeni bir esir takasını da içeren ateşkes anlaşmasına yönelik çabalar devam ediyor.

BİDEN: ACİL ATEŞKESE İHTİYACIMIZ VAR

Biden, anlaşma konusunda İsrail’in işbirliği yaptığı belirterek, "Ateşkese ihtiyacımız var" dedi.

'RAMAZAN AYINA KADAR ANLAŞMAZSA OLMAZDA KUDÜS'TE DURUM ÇOK TEHLİKELİ'

Masadaki anlaşmayı "rasyonel bir teklif" olarak nitelendiren Biden, İsraillilerin bunu kabul ettiğini belirterek, "Hamas'ın ne yapacağını görmek zorundayız" dedi.

"Ramazan ayına kadar bir anlaşma olmazsa özellikle Kudüs'te durumun 'çok, çok tehlikeli' olacağını" aktaran Biden, İsrail'in Gazze Şeridi’ne daha fazla insani yardımın girmesine izin vermemesi için "hiçbir mazeret" olmadığını da vurguladı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Adnan 1 ay önce Şikayet Et
    Ey alçak katil hırsız siyonist lanet olsun size .ama bunu bilin yeryüzü itraile dar edilecektir.elbet bir selahaddin daha çıkacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ulan hey zalim kime çağrıda bulunuyorsun. savaşı yayan da yaptıran da siz lanet abd yöneticileri değilmisiniz? Bunu bilmeyen mi var?
    Cevapla
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan Kafir her şeyi sen yönetiyorsun
    Cevapla
  • Felanca 1 ay önce Şikayet Et
    katil, siyonist, josef bidon Allahın laneti üzerine olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gece Kurt ile sürüye saldırıp, sabah çoban ile yas tutan embesil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...