Filistin'den son dakika kahreden haber! Ramazan'da katliam: 14 şehit, 150 yaralı

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi şehit ettiği ve çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi.

GİRİŞ 15.03.2024 01:56 GÜNCELLEME 15.03.2024 09:10
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Son dakika Filistin haberleri: Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan son dakika haberine göre, İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi katletti ve yaraladı.

İSRAİL İNSANİ YARDIM BEKLEYENLERİ VURDU

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Kuveyt Kavşağı'nda insani yardım bekleyen Filistinlileri hedef aldığı belirtildi.

14 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU, EN AZ 150 YARALI

Saldırıda ilk belirlemelere göre 14 kişinin şehit olduğu, en az 150 kişinin de yaralandığı ifade edilen açıklamada, yaşananların, İsrail'in yeni ve korkunç bir katliam yapma yönündeki önceden planlanmış niyetini gösterdiği vurgulandı.

Açıklamada, Kuveyt Kavşağı'nda zorlu saha durumuna rağmen ölü ve yaralıların tahliye sürecinin devam ettiği belirtilerek, hastanelere ulaşan yaralıların sağlık durumunun ciddiyeti nedeniyle ölü sayısının artabileceği kaydedildi.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre de İsrail'in, Kuveyt Kavşağı'nda insani yardım bekleyen Filistinlileri hedef alması sonucu onlarca kişi öldü ve yaralandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu aşağılık mahluklara beddua da işlemiyor. Allahın laneti zalimlerin ve siyonistlerin üzerine olsun
    Cevapla
  • Necati 1 ay önce Şikayet Et
    Allahım müslümanlara birlik beraberlik ver, israil köpeğini bir an önce kahruperişan eyle yarabbim.
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Allahım ver bu İsrailin belasını bu ramazan hürmetine yarabbi
    Cevapla
  • Bartini 1 ay önce Şikayet Et
    Artık girin Şu İsraile. Yerle bir edin. Korkmayın.
    Cevapla
  • Hacı nasıf 1 ay önce Şikayet Et
    Bu katliyamlara İslam alemleri devletleri de ortak buna bizim ülkemiz de dahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...