Ermenistan, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan birliklerinin Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

Ermenistan, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
Ermenistan, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
GİRİŞ 06.04.2024 10:58 GÜNCELLEME 06.04.2024 10:58
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Ermenistan, bölgedeki provokasyonlarına devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 21.55-23.20 arasında Ermenistan birliklerinin Tovuzgala ilinin Müsürkend, Basarkeçer ilinin Aşağı ve Yukarı Şorca, Güneşli ve Gorus ilinin Erevus yerleşim birimi istikametindeki mevzilerinden, Azerbaycan ordusunun Tovuz ilinin Elibeyli, Daşkesen ilinin Hoşbulak, Kelbecer ilinin Yellice, Zeylik ve Laçın ilinin Çağazur yerleşimlerindeki mevzilerine aralıklarla ateş açtığı duyuruldu.

Azerbaycan birliklerine son 24 saat içinde farklı bölgelerde toplam 30 kez Ermenistan kuvvetleri tarafından ateş açıldığı aktarıldı.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 84
  • Demiro 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuz anında karşılık verin ateş açılan yerler belli zaten nokta atisla imha edin ki cesaret edemesinler bir daha bunu yapmaya
    Cevapla
  • Turan ÇAKAR 2 hafta önce Şikayet Et
    Ermenistan ordan temizlenmeden.Güney AZARBAYCAN özgür olmadan.Misaki milli gerçekleşmeden TÜRK MİLLETİNE TÜRK DÜNYASINA HUZUR YOKTUR.
    Cevapla
  • Özgür Güney Aze. 3 hafta önce Şikayet Et
    İsraili bırakın İranı vursun, Güney Azerbaycanda Türk Cumhuriyeti kurulsun..
    Cevapla
  • Hasan Önal 3 hafta önce Şikayet Et
    Zelenskiy ABD ve Fransa'nın gazına geldi, yandı bitti, borçlarını 100 senede ödeyemez! Anlaşılan Paşinyan bundan ders almamış!
    Cevapla
  • Zühre Yıldırım 3 hafta önce Şikayet Et
    Yangını Dünya geneline yaymak istiyor olsbilirler ancak tarih tekerrür den ibarettir başta ABD ve İsrail olmak üzere hepsine diz çöktüreceğiz İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!