Hollywood efsanesini görenler tanıyamadı

Western filmlerinin ikonik ismi ve Hollywood sinemasının yaşayan efsanesi 93 yaşındaki Clint Eastwood, ünlü antropolog Jane Goodall (90) ile birlikte katıldığı etkinlikte görüntülendi.

Hollywood efsanesini görenler tanıyamadı
Hollywood efsanesini görenler tanıyamadı
GİRİŞ 16.04.2024 09:52 GÜNCELLEME 16.04.2024 09:52

Mayıs ayının sonunda 94’üncü doğum gününü kutlayacak ünlü ismin, son hali hayranlarını şaşırtsa da Eastwood'un moralinin yüksek olduğu ve etraftaki insanlarla şakalaştığı belirtildi.

Hollywood yıldızının dağınık saçları, uzamış beyaz sakalları dikkat çekerken, etkinliğe mavi kareli gömlek, gri pantolon ve spor ayakkabı giyerek katılması ise "sade bir seçim" olarak yorumlandı.

Eastwood son olarak geçen yıl"Juror 2" adlı filmin setinde görüntülenmişti. Yönetmenlik kariyerinde "Unforgiven, Gran Torino, Mystic River, Million Dollar Baby" gibi birçok filme imza atan Eastwood'un yeni filminin 2024 içinde vizyona girmesi bekleniyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim