Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'yi, siyonizm politikalarına destek vermekle suçladı.

Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
GİRİŞ 17.04.2024 00:44 GÜNCELLEME 17.04.2024 00:44
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

"Maduro ile daha fazla" programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Venezuela Devlet Başkanı, "Javier Milei, siyonizm meseleleriyle ilgilenmek isteyen bir yalakadan daha yalakadır. Miami'ye gitti ve İsrail devletinin Gazze'de yaptıklarının çok iyi olduğunu ifade etti. Tabii onların desteklerini almayı da ihmal etmedi." dedi.

'BUNUN TAM ADI VARDIR!'

Milei'nin Arjantin'in onurunu "ayaklar altına aldığını" savunan Maduro, "Sağcılar, onu (Milei) yönlendiriyor ve o da gerekeni yapıyor. 'Buna nasıl isim verirsiniz? Onur mu? Bağımsızlık mı? Kendi düşüncesi mi? Bunun tek bir adı vardır: Yalakalık." ifadelerini kullandı.

Maduro, siyonizmin dünyada kaos ve şiddette yol açtığını belirterek, "Kaosu kim dayatıyor? Şiddeti kim dayatıyor? Dünyada oyunun kurallarını kim çiğniyor? Uluslararası hukuku kitlesel olarak kim ihlal ediyor? ABD'nin desteğiyle siyonist sağ ve neo-faşist sağ yapıyor bunları." diye konuştu.

Maduro, 21 Kasım 2023'teki açıklamasında, Arjantin'de devlet başkanı seçimlerini aşırı sağcı Javier Milei'nin kazanmasına ilişkin, "Neonazi aşırı sağ kazandı." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Milei ise Maduro'ya yönelik birkaç kez "diktatör" suçlamasında bulunarak, Venezuela'daki muhalefet partilerine "tam" desteğini ifade etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • osmanoğlu2023 1 hafta önce Şikayet Et
    maduro uç beyimiz kanıbozukların ciğerini iyi bilir...
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın başkan arjantin başkanı pskopat ve şizofren yani hasta adam hareketleri öyle gösteriyor.
    Cevapla
  • vicdan 1 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi Bu da ADAM arap liderler de adam , buyurun ne dersiniz....
    Cevapla
  • Tarık 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD liler Arjantin'de komedi şaklabanlıkla milie yi kazandırdılar Arjantin lilerin işi zor
    Cevapla
  • Abdullah Adıgüzel 1 hafta önce Şikayet Et
    zalim katil siyonistlerin insan oldukları hatta hayvan bile oldukları iddia edilemez, destekçileri de farklı değil. Allah cc. alayını kahr-u perişan eylesin, Mazlumların yar ve yardımıcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!