ABD: İsrail'in savunmasını destekliyoruz

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile yaptığı telefon görüşmesinde, ülkesinin İsrail'in savunmasına verdiği desteği sürdüreceğini belirtti.

ABD: İsrail'in savunmasını destekliyoruz
ABD: İsrail'in savunmasını destekliyoruz
GİRİŞ 16.04.2024 23:32 GÜNCELLEME 16.04.2024 23:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Pentagon'dan yapılan açıklamada, Austin'in İsrailli mevkidaşı Gallant ile telefon görüşmesinde "İran'ın İsrail'e 13 Nisan Cumartesi günü düzenlediği, ABD, İsrail ve müttefik kuvvetlerin ortak savunma operasyonuyla engellediği saldırıların sonuçlarını" ele aldığı ifade edildi.

Açıklamada, Austin'in ülkesinin İsrail'in savunmasına desteğini ve "stratejik bölgesel istikrar hedefini" teyit ettiği bildirildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Ulan Dünyadaki siyahi insanların yüz karası seni. Yahudilerin ve Avrupalıların sizlere yaptığı eziyetleri ne çabuk unuttunuz. Allah sizi tez zamanda yerin dibine soksada şu dünya rahat bir nefes alsa.
    Cevapla
  • Yavuz Selim 1 hafta önce Şikayet Et
    abd yalnızca islam düşmanı değildir Aynı zamanda insanlığın da düşmanıdır. Rusya ve çinin nükleer füzelerinnin abdye yağmur gibi yağması için dua edelim.
    Cevapla
  • Karslı 1 hafta önce Şikayet Et
    Peki masum ve mazlum çocukların öldürülmesinde destekliyor musunuz.pis kafirler topluluğu.Allah hında bir hesabı var.bunuda biliyormusunuz.inşallah yakında tecelli eder.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahudiler size zincir kemer takarken bile kendinizi savunamadiniz
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Ulan siyahi adam size yapılan sizin atalarınıza yapılan soykırımı unuttunuzya sizde yerin dibine girin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj