Köy okulları bu şekilde kütüphane kazanıyor

AK Parti Palandöken Gençlik Teşkilatı tarafından “ Sende Oku Paylaş” kampanyası kapsamında Palandöken ilçesine bağlı köy okullarına kütüphane kuruluyor.

Köy okulları bu şekilde kütüphane kazanıyor
Köy okulları bu şekilde kütüphane kazanıyor
GİRİŞ 27.05.2014 10:36 GÜNCELLEME 27.05.2014 10:36

Erzurum Palandöken Gençlik Teşkilat üyeleri tarafından başlatılan “ Sende Oku Paylaş” kampanyası ile Palandöken İlçesine bağlı köy okullarına kütüphane açıyor. Kampanya ile hem okunmuş kitaplar değerlendiriliyor hem de köy okullarının kütüphane ve kitap kazandırılıyor. AK Parti Palandöken Gençlik Teşkilatı tarafından kampanya kapsamında Palandöken İlçesine bağlı Çeperli Köy okuluna kütüphane kuruldu. 29 öğrencinin eğitim gördüğü okul kütüphanesinin açılışına Ak Parti Palandöken Gençlik Kolları üyeleri, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Yaptıkları çalışmanın örnek olmasının temenni ettiklerini belirten AK Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Osman Yıldız, ”Arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı kampanya sayesinde ilçemize bağlı köy okullarında kütüphanesiz okul bırakmamayı hedefliyoruz. Kampanya sayesinde hem öğrenci kardeşlerimize destek oluyoruz hem de onların ihtiyaçları nelerdir bunları daha yakından görme şansı elde ediyoruz.” dedi.

AK Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Osman Yıldız, kampanya boyunca kendilerine destek olan Palandöken Belediyesine, Palandöken İlçe Başkanlığına ve Türkiye Gazetesine teşekkür etti.

Program okul önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan canlı yayında uyardı: Hazırlık yapmamız lazım, oyun değiştirici olacak!
Almanya 800 milyon avroluk fiyasko sonrası tarihinde ilk kez İsrail yapımı İHA uçurabildi