OKS birincileri Robert'i kazandı

Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'nda Türkiye birinciliğini paylaşan Selin İşgüven ve Yiğit Yargıç İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji'ni kazandı.

OKS birincileri Robert'i kazandı
OKS birincileri Robert'i kazandı
GİRİŞ 11.07.2006 12:37 GÜNCELLEME 11.07.2006 12:37

Ortaöğretim Kurumları Sınavı'nda (OKS) Türkiye 1.'si olan Selin İşgüven ve Yiğit Yargıç, İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji'ni kazandı.


Sınav sonuçları ile ilgili bilgi veren Özel Okular Birliği Sınav Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Ful Akıngüç Över, OKS sınavında dereceye giren öğrencilerin kazandıkları okulları açıkladı. Över, OKS sınavında birinciliği paylaşan Selin İşgüven ve Yiğit Yargıç'ın İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji'ni kazandığını söyledi.

Sınavda dereceye girenlerin kazandıkları okullar ise şöyle; İkinci Konuray Mutluer, İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji; üçüncü Murat Pasin, İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji; üçüncü Berna Özlem, İstanbu Eyüp Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Lisesi; dördüncü Derya Şahin, İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji; dördüncü Hilal Özdemir, İstanbul Kadıköy Kasımoğlu Coşkun Lisesi ve beşinci Aysun Mutlu, İstanbul Özel Amerikan Robert Koleji.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2 Nolu Baro Başkanı Şamlı'dan yeni Anayasa hakkında Haber7'ye özel açıklamalar
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü