2018 e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru sayfası!

Ücretli öğretmenlik başvuruları, artık e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden yapılmaya başladı. Ücretli öğretmenlik yapmak isteyen öğretmen adayları, e-Devlet sistemi üzerinden form doldurarak başvurularını gerçekleştirecek. Haberimizde e-Devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusunun nasıl yapılacağı detaylarını bulabilirsiniz.

2018 e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru sayfası!
2018 e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru sayfası!
GİRİŞ 31.01.2018 09:34 GÜNCELLEME 31.01.2018 09:34

MEB ücretli öğretmenlik başvurularının artık e Devlet üzerinden yapılacağını duyurdu. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ücretli öğretmenlik başvurularının 24 Ocak 2018 tarihi itibarıyla e-Devlet sistemi üzerinden yapılacağı belirtildi. İşte e Devlet ücretli öğretmenlik başvurusu...

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

E-Devlet şifresine sahip olan bireyler, sisteme giriş yaptıktan sonra karşılarına çıkan ekrana ‘ücretli öğretmenlik’ terimini yazarak arama gerçekleştirecek.

 

 

Açılan sayfada ‘Milli Eğitim Bakanlığı/Ücretli Öğretmenlik Başvurusu’ başlığına tıklayacak olan adaylar, başvuru formunda yer alan bilgilerini teyit ederek ileri butonuna tıklayacak.

Ücretli Öğretmen olmak isteyen kişiler e-devlet üzerinden doğrulama yaptıktan sonra mezuniyet bilgilerini seçerek il, ilçe ve branş tercihi yapacaklardır.

Her yıl binlerce ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılırken önümüzdeki dönem ve eğitim öğretim yıllarında artık ücretli öğretmenlik başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. ogretmenlericin.com olarak e-devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, ücretli öğretmen olarak görevlendirilmek isteyen kişilerin yapması gereken iş ve işlemler nelerdir bu hususları detaylı bir şekilde anlatacağız. E-devlet üzerinde aktif hale getirilen ücretli öğretmenlik başvuruları 2 aşamada yapılacak olup birinci aşamada başvuranlar eğitim bilgileri ve KPSS bilgilerini sonuç sisteme işleyecekler. Daha sonra ücretli görev olarak görev almak için tercih yapacaklar.

Ücretli Öğretmenlerin Başvuru İşlemleri: Ücretli Öğretmen olmak isteyen kişiler e-devlet üzerinden doğrulama yaptıktan sonra mezuniyet bilgilerini seçerek il, ilçe ve branş tercihi yapacaklardır. Yapılan başvurular anında il, ilçe milli eğitim müdürlüklerine açılan ekranlara düşecek ve inha ya da onay işlemleri ile ücretli öğretmen adayları kurumlara görevlendirilecektir. Kişiler kurumlara görevlendirildikleri anda sonuçlar yine e-devlet üzerinden görüntülenecektir.

E-devlet başvurusu dışında sistem üzerinden herhangi bir girişe izin verilmeyecektir. Başvurular dönem bittikten hemen sonra başlayıp sonraki dönemin sonuna kadar yapılabilecektir. Değerlendirme aşamasında ise tüm yetki ve sorumluluk il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimizde olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...