2020 KPSS önlisans sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi görüntüleme!

KPSS önlisans sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. 2 yıllık eğitimlerini kamu kurumlarında değerlendirmek isteyen adaylar KPSS önlisans sınav giriş belgesinin nasıl öğreneiblecğeini araştırıyor. Sınav yerleri ais.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. İşte 2020 KPSS önlisans sınav giriş yeri sorgulama sayfası...

2020 KPSS önlisans sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi görüntüleme!
2020 KPSS önlisans sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi görüntüleme!
GİRİŞ 14.10.2020 17:38 GÜNCELLEME 14.10.2020 17:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ÖSYM KPSS önlisans sınav giriş belgelerini açıkladı. Üniversite eğitimlerini devlet kadrolarında değerlendirmek isteyen adaylar 25 Ekim tarihinde yapılacak sınav için başvurularını 21 Ağustos- 2 Eylül 2020 tarihinde tamamlamıştı. Ekim ayının ortasına geldiğimiz bugünlerde KPSS önlisans sınav giriş yerleri en çok araştırılan konuların başında geliyor. Sınavının düzenlendiği salon, bina, okul ve tam adres bilgisini öğrenmek isteyenler KPSS önlisans sınav giriş belgesinin nasıl öğrenileceğini araştırıyor. İşte 2020 KPSS önlisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

 

2020 KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

ÖSYM KPSS önlisans sınav giriş yerlerini adayların erişimine açtı. ÖSYM AİS üzerinden sınav giriş yerleri görüntülenebilecek. İşte Önlisans KPSS sınav giriş yeri öğrenme sayfası;

2020 KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

ÖSYM AİS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav giriş belgeleri ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr adresinden erişime açılıyor. Adaylar T.C kimlik numarası ve aday şifreleriyle KPSS önlisans sınav giriş yerlerini öğrenebilir. Sınava katılacaklar girişte bu belgeyi görevlilere göstermek zorundadır. Bu belge olmadan sınava girmek mümkün değildir. 


“Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesi’nde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü kendisine kolaylık sağlayacaktır.”

KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS önlisans sınavı 25 Ekim Pazar günü saat 10.15’te başlayacak. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile sınav binasına/sınav salonuna giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için,adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur. 

Adaylar, sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

SINAVA GİRİŞTE HANGİ BELGELER İSTENİR?

KPSS önlisans sınavına girebilmek için adaylar Sınava Giriş Belgesi ile birlikte Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını da yanlarında bulundurmaları zorunludur. Bunların dışında Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartın aslı, -Pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartının aslı sınava giriş için yeterlidir.

Fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu” veya “fotoğraflı, barkodlu-karekodlu” Geçici Kimlik Belgesi’nin aslı da sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilecektir. (Geçici Kimlik Belgesinde fotoğrafın olması zorunludur. Geçici Kimlik Belgesinde fotoğrafı olmayan adaylar, sınava alınmayacaklardır.)

Sürücü belgesi, (ehliyet) meslek kimlik kartları  öğrenci kimlik kartı vb. diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

YORUMLAR 2
  • usta 3 yıl önce Şikayet Et
    İlkokullarda kpss sınavı mı olur sıralar çok küçük
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yıl KPSS Önlinsans sınavı yapılmasını istiyoruz. Harita ve Kadastro Teknikeri alımları yapılsın mağduruz. Kadro az puan çok istiyorlar. Kadro sayısını arttırılmasını talep ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek