YÖK Başkanı Özvar, deprem bölgesiyle ilgili kritik kararı duyurdu!

YÖK Başkanı Erol Özvar, "Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteler isterlerse 1 yıl uzaktan eğitim yapabilecek." dedi.

GİRİŞ 22.09.2023 16:28 GÜNCELLEME 22.09.2023 17:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleriyle Gaziantep Üniversitesi'nde yapacağı toplantı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelere dair yüz yüze eğitim açıklamasında bulundu.

Özvar, "Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteler isterlerse 1 yıl uzaktan eğitim yapabilecek." dedi.

Haber7.com'u WhatsApp üzerinden takip etmek için hemen tıklayın!

 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • ismail 7 ay önce Şikayet Et
    Şu dört senede yatişen öğrencilerden bi halt olmaz zaten üniversitelerimizn % 70 i yangelip yatma yeri bide uzaktan eğitim oldu kaç sene diplomalı işsiz sayımız çok artacak
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    ÖNEMLİ TEKLİF ; Sayın YÖK Başkanım. Lütfen tüm üniversitelerde "ders başlama saati 09.00" olsun. Özellikle İstanbulda öğrencilerin sabah ulaşımı sorun olup öğrenciler sabah 08.00 de derse yetişeceğim diye telef olmakta. (Özellikle Özel Üniversitelerde ders başlangıcının 08.00 olması öğrenciler için büyük sorun niteliğinde)..Saygılarımla..
    Cevapla
  • Öğrenci Dostu 7 ay önce Şikayet Et
    8 e ders koyan zihniyeti kınıyorum. Arkadaş haklı
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar çünkü barınma imkanı yok AVM yok
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Avm ne alaka ? Okula mı gidiyorlar alışverişe mi ? Bu kafa okusa ne olur okumasa ne olur
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    rahat olun. Eris varyantı ile kışa girmeden tüm okullar uzaktan eğitime geçer. esnaf rahat olsun kapanma gelmez.
    Cevapla
  • Öğrenci 7 ay önce Şikayet Et
    Ben üniversite öğrencisiyim ve malatya şehir olarak her tarafta yıkımlar devam ediyor, şehirde hiçbir düzen yok sosyal hayat sekteye uğramış bütün bu olumsuzluklara rağmen üniversiteler yüz yüze eğitim kararı aldılar. İnşallah yökün bu açıklaması sonrası kararları revize ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!