İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti

Türkiye'nin katliama ses yükseltmesini çekemeyen İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti. Açıklamalarıyla karalama kampanyası başlatan İsrailli bakanlara bir yenisi daha eklendi. İsrail Turizm Bakanı Yariv Levin, İsrail vatandaşlarına 'Türkiye'ye gitmeme' çağrısında bulundu.

İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti
İsrail, Türkiye'ye karşı harekete geçti
GİRİŞ 18.05.2018 00:13 GÜNCELLEME 12.06.2019 14:05
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Gazze'deki katliama sessiz kalmamasını hazmedemeyen İsrail'den açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dün İsrail'in İstihbarat Bakanı Yisrael Katz'ın, "İsrail’in Ermeni Soykırımı’nı tanıması için bir engel göremiyorum" diyerek kendince tehdit eden Katz'ın ardından bir açıklamada Turizm bakanından geldi.

Şalom'da yer alan habere göre, Türkiye'yi karalamaya çalışan İsrail Turizm Bakanı Yariv Levin, İsrail vatandaşlarına "Türkiye'ye gitmeme" çağrısında bulundu. Levin, İsraillilerden "Antalya'dan uzak durmalarını" istedi.

 

 

YORUMLAR 239
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan be,çok sevdigin almalarimi taklide başladin,mavi marmara hale ateş gibi içimizde yaniyor,bir firsatini bekliyoruz,bunu sizlerde biliyorsunuz.
    Cevapla
  • çok komik 5 yıl önce Şikayet Et
    haaahhaaa bizde çok meraklıydık size
    Cevapla
  • Ilke 5 yıl önce Şikayet Et
    Israilin vatandaslari yoneticileridegil butun uretigi mallar gumrukten iceri girmemeli yapilan anlasmalar sonlandirilmali
    Cevapla
  • türk 5 yıl önce Şikayet Et
    israil yahudi diplamat vatandaş hepsi ülke dışına atılsın. Referandum yapalım gerekirse
    Cevapla
  • HATAY 'DAN ÖNERİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Gevur israile Bütün ilişkilerimizi Mavi Marmara gemisi Zamanından ilişkileri Askıya almalıydık T.C.Vatandaşı olarak BUNU DEVLET BÜYÜKLERİMDEN ÎSTİRHAM VE RİCA EDİYORUM..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı