Numune verirken doğum yaptı! Yere düşen bebek öldü

Bursa’da hamile bir kadın, idrar numunesi verdiği sırada tuvalette doğum yaparken, beton zemine düşen bebek öldü.

Numune verirken doğum yaptı! Yere düşen bebek öldü
Numune verirken doğum yaptı! Yere düşen bebek öldü
GİRİŞ 14.09.2015 15:29 GÜNCELLEME 14.09.2015 17:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay merkez Yıldırım ilçesi’nde bulunan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İshal, kusma ve kasık ağrısı şikayetiyle Kadın Doğum Bölümüne giden 23 yaşındaki A.K, doktor tarafından muayene edildi. Doktorun idrar tahlili istemesi üzerine A.K, idrar numunesi vermek için tuvalete giderek kapıyı arkadan kilitledi. Bu sırada doğum sancısı başlayan A.K.’nin doğurduğu 2 kilo 500 gram ağırlığındaki kız bebek, beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Aşırı kan kaybetmeye başlayan A.K.’nin çığlıkları üzerine güvenlik görevlileri kapıyı kırarak içeri girdiklerinde A.K.’yi baygın halde bularak yoğun bakım ünitesine götürdü.

A.K.’nin polise verdiği ifadede, hamile olduğunu bilmediğini belirttiği öğrenildi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • sibel pamirli 8 yıl önce Şikayet Et
    niye olamasinki benimde arkadadim ayni olayi yasadi bilmeden yorum yazmissinizbir kere 9 aylik da deildi yani karni sismemiski. yok karni sismis de fark etmedimi diyosunuz ayip ya ayip...
    Cevapla
  • hakkı kul 8 yıl önce Şikayet Et
    özel ve devlet hastane tuvaletleri asla kilitli olmuyor.tuvaleti kilitleme hikayesi ne iş çocuğu doğuracak güne gelmiş karnı çok büyümüş neymiş hamile olduğunu bilmiyormuş daha ne yalan ya bu kız özürlü buna bir iş yapılmış aileside cahil karnı şişdi diye hastanaye getirmişler çok saçma haber çok yalan dönüyor.
    Cevapla
  • kral 8 yıl önce Şikayet Et
    biz de inandık. kesinlikle hapse atılmalıdır.
    Cevapla
  • eski kafalilara 8 yıl önce Şikayet Et
    inanmassan inanma siz zaten cozum bulmak icin ugrasmayin kesin ya hapis yada idam olcak kadin aylik hamile bile degildi haftalikdi bu durumu ben bir doktor olarak gayet iyi biliyorum cocuk karninda olmusdu bunun farkinda bile deildi annesi wc ye gidince bebek zaten sivi birsey olusmamisdi ordan dustu ! kim bilir nasil kotu olmusdur annesi ?! zaten diyor ya bayilmis.
    Cevapla
  • nisa 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş, aylarca karnında bebeği taşı sonra hamile olduğunu bilme.. yapmayın Allah aşkına.. bu işin içinde bir iş var!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık