Taksim'de esnaftan polise sert tepki

Taksim Gezi Parkı'nda günlerdir süren olaylarından ardından bir esnaf, evine ekmek götüremediğini belirterek polis ekiplerine sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 31.05.2013 13:32 GÜNCELLEME 31.05.2013 14:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesini önlemek için günlerdir nöbet tutan eylemcilere bu sabah yeniden müdahale edildi. Polis ekipleri, eylemcileri biber gazı ve tazyikli suyla dağıttı. Gezi Parkı'nda başlayan olaylar, İstiklal Caddesi girişine kadar sıçradı. Bu sırada polislerin yanına gelen bir esnaf, çıkan olaylara tepki gösterdi. Olaylar nedeniyle evine ekmek götüremez hale geldiğini anlatan esnaf, "Her gün böyle. Artık yeter.

Çoluk çocuğuma ekmek götürmek istiyorum. Sizin gazınızdan bıktım. Karşıdakiler de insan, siz de insansınız. Bu böyle olmaz, amirinize söyleyin. Yazıklar olsun" dedi. Toplanan eylemciler ise esnafa alkışlarla destek verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    eylemcilerden iste ekmeğini yada onları oraya yollayanlardan. dükkanına 3-5 tane taş gelseydi polise bağırır çağırırdın.
    Cevapla
  • Yılmaz Korkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki. Öyle yorum yazarları var ki gözünü iktidarı savunma bürümüş. Unutmayın sizler , bizler elinizde bir fidan bulunsa kıyametin kopacağını bilseniz dikiniz diyen HZ Muhammed ( SAV) ın ümmetleriyiz. Ağaç kesilmesini görmeyip sağcılıkk solculuk meselesini mi yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Bir dost 10 yıl önce Şikayet Et
    Emmi ozaman o tarafa değil diğer tarafa dönüp bağıracan.... Gidip sucuk ağacı kılıçdaroğluna bağıracan, ama belli ki sen de o taraftasın ozaman diyecek birşey yok...
    Cevapla
  • Abit ŞEKER 10 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler. . . . Dağılın . . .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi