İstanbul ayakta herkes bu çocuğu arıyor!

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri devam ediyor.

GİRİŞ 04.04.2014 18:17 GÜNCELLEME 04.04.2014 23:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarıyer Zekeriyaköy Fesleğen Sokakta bulunan evinden anne ve babası uyurken tek başına çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'ten haber alınamıyor.Saat 09.00 sıralarında çocuğunun evde olmadığını farkeden baba Serdar Dikdik olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Babanın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Önce yakın alanlar arandı. Daha sonra ormanlık alana giren jandarma ekipleri küçük çocuğu aramaya devam ediyor. Bir yandan da üst sokakta bulunan su kuyusu çocuğun içine düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor.

Sabah evde uyudukları sırada çocuğunun evden ayrıldığını söyleyen acılı baba Serdar Dikdik "Çocuğumuz evin kapısını açarak evden kaçmış. Sabah 9.30'dan itibaren yok. Polis Jandarma herkes arıyor. Çocuğumu görenlerin, duyanların haber vermesini bekliyoruz" dedi.

Çocuğunun 3,5 yaşında olduğunu üzerinde uyku tulumu ile ayakkabısız olarak kayıplara karıştığını belirten baba, "Polise Jandarmaya haber verdik. Pamir ormanlık alan dahil her yerde aranıyor. Sosyal medyada da duyuru yaptık. Herkesten yardım bekliyoruz " diye konuştu.

Olayı haber alan AKUT ekibi de saat 16.00 sıralarında aramalara katıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan zafergil. tamam ben hemen ekiplere söyleyecem senin dediklerini aynen senin diğin gibi yapsınlar
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    zengin çocuğu kaybolunca işte böle. oluyor
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    KAYIP ÇOCUK. Çocuğun kaybolduğu çevrede bütün metruk,harabe,inşaat gibi boş binalara bakılmalı,çevredeki yalnız yaşayan bekar,serseri tipli ,çocuklarla fazla ilgilenen tipler sorguya çekilmeli. inşallah korktuğum çıkmaz,ama çocuk bir sapık tarafından kandırılmışda olabilir.ayrıca haberlerde çevrenin ormanlık olduğu söylendi,ormanda kuytu bir köşeye saklanmış,çukur br yere düşmüşde olabilir. arama eğitimli köpeklerle yapılmalı,her ihtimal göz önünde bulundurularak çevre taranmalı,kemera kaydı olup olmadığına bakılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...