Küçük Pamir ölü bulundu

Kayıp olarak aranan küçük Pamir, komşu evin havuzunda ölü bulundu.

Küçük Pamir ölü bulundu
Küçük Pamir ölü bulundu
GİRİŞ 05.04.2014 14:20 GÜNCELLEME 05.04.2014 17:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Dün İstanbul Zekeriyaköy'deki evinin bahçesinde oynarken kaybolan küçük Pamir gece boyunca aralarında komandoların da olduğu bine yakın kurtarma ekibi tarafından aranmıştı.

30 saat süren çalışmalar sonunda Pamir'in cansız bedeni komşu evin havuzunda bulundu.

BABASI YILIKLDI

-Kötü haberi alan baba Serdar Dikdik fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi" diyerek gözyaşı döktü. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk.Acılı ailesine başsağlığı diliyorum.Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın' dedi.

HAVUZDAN BÖYLE ÇIKARILDI

KORKUÇ İDDİA

Sarıyer Manşet internet sitesinin haberine göre, kaybolduktan 30 saat sonra ölü olarak bulunan Pamir'in anne ve babası ile arama ekibine katılan gönüllü vatandaşlar, cesedin çıktığı havuzun dün arandığını söylemeleri akıllara "öldürülüp sonradan mı havuza atıldı?" iddialarını gündeme getirdi.

FENALIK GEÇİRDİ

Kötü haberi alan baba Serdar Dikdik fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi. Tek evladıma sahip çıkamadım. Allah belamı versin" diyerek gözyaşı döktü.



VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA

Pamir Dikdik'in yan villanın havuzunda bulunmasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açıklamada bulundu. Mutlu, Twitter hesabından, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" yazdı.

 

YORUMLAR 24
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. pamir kaybolması gösterilen dyarlılık çok güzel bir duyarlılık olmakla beraber . gelişen ülkemizde insan verilen deger arması tamamiylen devletin güçünden kaynaklanmakdadır. pamir duyulan duyarlılık ülkemizde her evladımıza gösterilmesi ayrı bir anlam güzel olaylardandır. çok çeşitli acılardan bakmakdan ziyzde ben sanal ortamda densiz birisi pamir kaybı nı dahi bulunmasa taksimi yakarım diyerek edem dışı fırsat arama dertleri olunca insan aklına şüpeler artırmıyorda degil. otopsi sonuçu en kısa zamanda çinayet çözülecegi kanaatindeyim.
    Cevapla
  • SessizMuhendis 10 yıl önce Şikayet Et
    O Havuz.... O havuz temizlenseydi yada uzeri kapali tutulsaydi boyle olmazdi sonuc... Yurtdisinda boyle birsey olsun,o havuzun sahibi girer hapse sorumsuzluktan...Havuz yapmissin,bari birde bakimini yap,yapamiyorsan o suyu bosalt!!
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMLARA. Yorumcuların çoğu ,olayı iyi anlıyamamış,kimi diyo niye evin çevresini önce aramamamışlar,kimi havuza niye bakmamışlar. halbuki haberde ve tv haberlerinde havuza önceden bakıldığı ama ceset bulunamadığı,cesedin havuza ikinci aramadan önce ,yani sonradan konduğu söyleniyor. yani olay büyük ihtimalle cinayet. adli tıp sonuçları herşeyi ortaya çıkaracaktır sanırım.ve olay bir cinayetse ,bu cinayeti işleyenler cahil,bilgisiz kişiler sanırım. yoksa adli tıpın çocuğun öldürülüp havuza atıldığını tespit edeceğini bilirlerdi.olaya kazasüsü vermeye çalışmazlardı. polis bujna dikkat edip ,çevredeki bahçıvan,bekçi,dükkan çırağı gibi kesim üstünde durmalı,olay büyük ihtimalle tecavüz de olabilir,suçlu çocuğu öldürüp havuzaatmış olabilir.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    herkese aynı şekilde duyarlılıklar geliştiremiyoruz. ancak bu da insanın doğal hali.. çünkü her olay için ayaklanıp hop oturup hop kalkamayız. bu anlamda Pamir şanslı bir çocuktur. elbette bu tip durumlarda dernekler kurulup insanlar birilerini aramak üzere örgütlenebilirler. bu da çok anlamlı bir sivil toplum dayanışması olur. bu tip oluşumlara üye insanlara görevler verilir böylece aramalar çok kısa sürede sonuçlanabilir. Allah cc. rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum. resimlerde güzel neşeli bir çocuk. çok üzgünüm bir vatan evladını daha yitirdik.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    villanin havuzuda LAGIM KUYUSU gibi ..... havuzun resimlerini görünce NICIN CESET SONRA BULUNDUGUNU anladim ... havuz degil lagim kuyusu gibi .... 1 cm altini göremiyorsun masallah .... SEHIT OLAN COCUKTA CENNETTE yeri hazir .... kimse o kadar üzülmesin ... COCUGUN DURUMU BIZDEN IYI vallah .... AILE ve yakinlari bunu simdi anlamaz ama ilerde INSALLAH SEFAATCI olacak birini AHRIETE yolladiklarinin bilincinde olurlar insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı
Sinan Ateş’e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı