Çağlayan Metrobüs Durağı'nda korku dolu anlar!

Yaşlı bir çift, Çağlayan Metrobüs Durağı'ndaki asansörde mahsur kaldı.

GİRİŞ 08.09.2014 19:40 GÜNCELLEME 08.09.2014 19:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaklaşık iki saat mahsur kalan çiftin havasız kalması üzerine devreye giren görevliler asansör camını kırdı. Ardından devreye giren itfaiye ekipleri, yaşlı çifti uzattıkları merdivenle kurtardı.

Geçtiğimiz günlerde Çağlayan'da yaşanan asansör faciasının ardından bugünde metrobüs durağında benzeri bir olay yaşandı. Bu kez korkulan olmadı ve yaşlı çift mahsur kaldığı asansörden kurtarıldı.

Olay, Çağlayan metrobüs durağında bulunan asansörde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye Nurgül Yalçın ve Doğan Yalçın isimli çift asansörde mahsur kaldı. Yaklaşık iki saat asansörde mahsur kalan çift büyük panik yaşadı.

Asansörde bulunan havanın bitmesi ile yaşanan panik artarken görevliler asansörün camlarını kırarak çiftin hava almasını sağladı. Bu sırada asansörde havasız kalan Nurgül Çakır fenalık geçirdi. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Asansöre merdiven dayayan itfaiye ekibi yaşlı çifti merdiven ile asansörden çıkardı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ümit efe 9 yıl önce Şikayet Et
    o asansörler . engelliler için değilmiydi
    Cevapla
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    sobotaj falan değil bu anlamda abartmamak lazım. Zaten yağmur yağsa sel olur akp ye malolur yağmaz yine akp ye maolour. Bu tür olaylar her gün yurdun her yerinde oluyor. Denetlemeye eleman yetmiyorsa asgari ücretle iş arıyan vasıflı diplomalı eleman çok milleti iş güç sahibi yapsınlar. Gereksiz kadro meşkul eden görevini yapmayan herkesde çıkarılsın işten. İşçiler koruyucu elbise istiyor, güvenlik istiyor diye bu ülkede işten çıkartılıyor kimseninde umurunda değil...
    Cevapla
  • selami yolaç 9 yıl önce Şikayet Et
    YİNEMİ ASANSÖR VAKASI. Yetkililer uyuyor'mu daha kaç kişi ölmesi lazım.
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    sabotajdan şüphelenmeye başladım. önce kapanmayan dorsenin üst geçide çarpması, sonra mecidiyeköydeki asansör faciası, en son da bu olayın meydana gelmesi sabotaj ihtimalini akıllara getiriyor. kimisi yok artık diyecektir ama birileri yine gezicileri uyandırmaya mı çalışıyor sanki!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ballon d'Or'un kazananı kim olacak! İşte favori yıldızlar
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı