Okmeydanı'nda eylemciler yine yolları kesti

Okmeydanı'nda toplanan ve yolu kesen yüzleri maskeli bir grup, polis ekiplerine havai fişek ve molotof bombası attı.

GİRİŞ 11.09.2014 22:19 GÜNCELLEME 11.09.2014 23:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beyoğlu, Okmeydanı Şark Kahvesi önünde toplanan grup, saat 21.20 sıralarında yola çöp konteynerlerini atarak eylem yaptı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine zırhlı polis ekipleri sevk edildi. Polisin geldiğini gören eylemciler, yola molotof ve havai fişek atarak ara sokaklara doğru kaçtı. Bir anda duman bulutu içinde kalan vatandaşlar işyerlerine sığındı. 

Polis ekipleri ara sokaklara kaçan eylemcileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    chp mhp bdp karışımı protestocular. hani ülke düzeliyor ya hani ülke kalkınıyor ya bu gericilerin ekmeği ile oynanıyor ya ondan sokaklara dökülüyorlar yüzleri maskeli olduğu için herkes pkk yandaşı biliyor bunları halbuki içinde mhp liside chp liside komünistide var hani nasıl olsa herkes pkk yandaşı bilecek bugün çözüm sürecinden dolayı pkk yandaşı bu sözde vatanseverlerden daha olumlu işler yapıyor ben bun olayları yapanların pkk yandaşı olduğunu düşünmüyporum zaten antalyada sebepsiz yere pis kürt denilerek öldürülne bir kürt gencindende anlayabiliriz ortalığı karışıtırmak istiyor bu kan emici slogancı kesim.devletin tek yanlışı bunları içeri alıyor güzel bir ceza vermiyor ver güzel bir ceza bakayım sokağa iniyrlarmı bir daha
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    hep. hep aynı kişiler, elebaşlarını öldürün, postun pahalı olduğunu görüp bırakırlar bu işleri.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ya! Bu adileri en ağır şekilde cezalandırmadan millet huzur yok.. En hafifinden insanların çalışma, seyahat, sağlıklı yaşama hürriyetlerine musallat oluyorlar. Hatta potansiyel olarak insanların can güvenliğini tehdit ediyorlar. Kimse bu rezil çapulculara, vandallara katlanmak zorunda değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş