İstanbul'da bin polisle dev operasyon

İstanbul Esenler Atışalanı köprü altında yunus polislerine yönelik saldırı ihbarı üzerine İstanbul polisi alarma geçti.

GİRİŞ 20.11.2014 14:54 GÜNCELLEME 20.11.2014 14:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenler’de polisin uygulaması sırasında ortalık karıştı. Kendilerine taşlarla saldıran gruba plastik mermi ve gazla müdahale eden emniyet güçleri, 18 kişiyi gözaltına aldı.

GRUP POLİSE TAŞ YAĞDIRDI

Karabayır Mahallesi’nde yaklaşık bin polisin katıldığı uygulamada uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçlarına karıştığı tespit edilen kişilerin evlerine baskın düzenlendi. Mahalleyi ablukaya alan polis, birçok ev ve araçta arama yaptı. Ekipler bir şahsı gözaltına almak isteyince ise gerginlik yaşandı. Grup bunun üzerine polise taş yağdırdı. Polis ekipleri de kalabalığa plastik mermi ve gazla müdahale etti. Müdahale sırasında ise bir kadının yere düştüğü görüldü.

ÇALINTI EŞYALAR ELE GEÇİRİLDİ

Uygulamalar ve aramalarda 18 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Uygulama sırasında yapılan aramalarda, 1 adet kurusıkı silah, 1 adet 200 kg’lık kasa, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet içinde çalıntı malzemeler olan kapalı kasa araç olmak üzere 3 adet araç ele geçirildiği ifade edildi.

Gerginlik polisin bölgede ayrılmasıyla sona erdi.

POLİSE ÇARPAN "ŞÜPHELİ OTOMOBİL" TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Esenler Atışalanı Köprüsü'nün altında uygulama yapan polisten kaçan ve içerisinde biri kadın iki kişinin bulunduğu otomobil polise çarptı.

Sürücü aracı durdurmayarak olay yerinden kaçtı. 34 GC 5186 plakalı şüpheli otomobil Bayrampaşa'da, Mimar Sinan Caddesi üzerinde terk edilmiş bir şekilde bulundu.

Otomobili bulan polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekti ve şüpheli aracı inceledi. Polisin incelemesinin ardından otomobil otoparka çekildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • yorgun yolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    olayı silah seslerinden 2 dakika sonrasından itibaren izledim.yunuslar aracı kovalarken zanlılar ateş açıyor sonrada poliler karşılık veriyor malesef 4-5 motorize ekip aracı vuramıyor ve kaçtılar.TÜRKİYE mizde yasal olmayan her işi yapanın bir himayeci polisi var.gaspçının ,torbacının değenekçinin,korsan yayıncının ,korsan taşımacının,sorunlu her tapunun belediye meclis üyesi bir sahibi var.vergi kaçıranın bir maliyecisi var bu simsarlar bitmedikçe türkiye asla düzelmez.
    Cevapla
  • VATANSEVER 9 yıl önce Şikayet Et
    Sende yunus ol sende at havanı kıskanma kardeş onlar bizim her şeyimiz milletimizin huzuru için elinden geleni yapıyorlar sen evde evindeyken onlar soğukta bekliyorlar bize yakışmaz??
    Cevapla
  • KAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye artistlik yapamaz. Artistlik yapacaksa Yeşilçama gitsin. ayrıca babasının hayrınada beklemiyor. çoğuda zaten bitirdiği bölümde iş bulumadığı için polis oldu. aranızda bir sürü eğitim mezunu var çoğunuz mecburiyetten o meslektesiniz. Neyin artisliğini yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • vatansevermiş 9 yıl önce Şikayet Et
    hayrına mı bekliyor? bedavaya mı bekliyor? siz bu kafada oldukça ensenize dipçik yemedikçe adam olmazsınız. aynen böyle devam et olur mu koçum...
    Cevapla
  • a42 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunuslar böyle artist oldukca daha çok saldırı yapılır... Devlet buna da el atsın.
    Cevapla
  • yolcu haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    yunusların külhanbeyi gibi davrandıkları doğru. Kimse polis düşmanı değil. sıradan vatandaşa da yeniçeri gibi kabadayılık yapıyorlar. Bu polislerin mizacını bilmem ben genel gördüğüme konuşuyorum.
    Cevapla
  • yolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen bende katılıyorum gözünde gözlük elinde sözlük gel keyfim gel artıs artıs geziyorlar yetki de var ellerinde oh ne güzel polis devlettende güçlü ne olacak
    Cevapla
  • dolphin 9 yıl önce Şikayet Et
    a42 ya çekemiyosun yada polis düşmanısın ki bunu söylüyosun haberi düzgün oku saldırı yapan masum vatandaş değil uygulamadan kaçan ne olduğu belli olmayan biri yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak